TIL TOPPS: Kjetil Jansrud var raskest under Super-G på Kvitfjell. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN
TIL TOPPS: Kjetil Jansrud var raskest under Super-G på Kvitfjell. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTENVis mer

Kjetil Jansrud vant i Kvitfjell for andre gang på tre dager

Fortsetter suksessen også etter OL.

(Dagbladet): Kjetil Jansrud vant dagens Super-G-renn på Kvitfjell. Nordmannen gjentok dermed bedriften fra OL i Sotsji i forrige måned, og tok sin andre verdenscupseier på tre dager etter utforseieren fredag.

Dagens seier var Jansruds tredje i et verdenscuprenn.

Takker servicemannen - Det var vanskelig å kjøre, spesielt i den siste halvdelen. Jeg hadde mye å jobbe med og igjen var det litt uryddig, men det var åpenbart vanskelig for veldig mange. Jeg ville gjerne kjøre ordentlig rent. Hvis jeg var rask mot slutten, får jeg takke servicemannen. I dag hadde jeg raske og gode ski, sa Jansrud til NRK.

Aksel Lund Svindal ble nummer fire, og sikret seg seieren i super-G-cupen. Før helgen vant han utforcupen.

Det er fortsatt svært spennende i kampen om sammenlagtverdenscupen, hvor Svindal kjemper mot Marcel Hirscher.

Mellomfornøyd Svindal Svindal leder verdenscupen sammenlagt 77 poeng foran sin argeste rival Marcel Hirscher fra Østerrike før neste helgs storslalåm- og slalåmrenn i slovenske Kranjska Gora.

- Jeg er ikke kjempefornøyd, men det er så god jeg er akkurat nå. Sammenlagtcupen er det store målet, men de andre cupene er gode å ta med seg. Helgen har vært helt grei, men jeg skulle gjerne ha satt mer press på Hirscher. Det er aldri over før det er over, sa Svindal til NRK.

Patrick Küng ble nummer to og Matthias Mayer nummer tre.