Kjetil Jansrud viste gullform

Ser ikke ut til å være hemmet av skuldra.

GOD KJØRING: Kjetil Jansrud ser tilsynelatende ikke ut til å ha noen problemer med skuldra. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
GOD KJØRING: Kjetil Jansrud ser tilsynelatende ikke ut til å ha noen problemer med skuldra. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Etter gårsdagens nærkontakt med en port helt på toppen av super-g-løypa, var det knyttet stor spenning til hvordan storfavoritt Kjetil Jansrud ville gjøre det på dagens utfortrening.

Og 29-åringen fra Vinstra viste at skuldra ikke hemmer ham i stor grad.

Fra startnummer 18 suste han ned til ledelse, 0,08 foran Guillermo Fayed.

- Jeg blir ikke helt frisk på én dag, men det har blitt veldig mye bedre over natta. Selv om det var vondt å stake ut i dag, er det ikke mulig å pådra seg noen skade. Da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne prøve. Det er ikke optimalt, men det var mye bedre enn jeg ventet i dag tidlig, sier Kjetil Jansrud etter rennet.

Han var spent, og syntes det var deilig å kjøre gjennom løypa og kjenne at alt var greit. Han skulle egentlig ta det litt med ro i dag.

- Det er umulig å ta det rolig. Når man går ut fra start er det full gass, men jeg føler jeg har noen knepp her og der, sier Jansrud, som ikke tror han har ekstremt mye å hente.

Overraskelse - Dette lover godt, selv med skulderskade, sa Eurosport-kommentator Håkon Bjercke, som spurte seg om det ikke var VM-vinneren vi så i løypa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.