Konflikten mellom Start og Kjetil Rekdal:

Kjetil Rekdal drar ikke fra Start uten etterlønn på åtte måneder

Det er ikke lenger et spørsmål om Kjetil Rekdal kan fortsette i Start. Det eneste denne saken handler om nå er penger, nærmere bestemt en million kroner.

KONFLIKT: Kjetil Rekdal og Start har havnet i konflikt. Den har foreløpig ikke fått en løsning. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KONFLIKT: Kjetil Rekdal og Start har havnet i konflikt. Den har foreløpig ikke fått en løsning. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FØLJETONGEN KJETIL REKDAL, etter en surrealistisk og sjelden kaotisk helg, er inne i sin første hele uke. Det vi nå vet er at den uønskede Start-treneren, som leder laget mot klubbens vilje i serieåpningen mot Aalesund (0-1), ikke skal lede Starts trening tirsdag 2. april.

Om han ikke ombestemmer seg, da, og dukker opp på bakgrunn av juridiske råd.

Man vet jo aldri.

START HAR TIL til de milde grader klønet det til, vist ekstremt dårlig administrativt håndverk og gjort saken og problemstillingen rundt Kjetil Rekdal til denne sesongens farse i norsk fotball. Uavhengig av hvilket styre, om det er Monica Grimstads ledergruppe i IK Start eller Christopher Langelands styre i Start En Drøm, det meste minner om kaos og desperasjon – en klubb uten styring. Og hvor har den sportslige ledelsen vært på veien, fra det vi hører er flere episoder til torsdagens sjokkbeskjed om den opprettede personalsaken.

Hvor har Tor Kristian Karlsen vært?

Har han ikke sett noe verdt å ta tak i?

Har han ikke hørt noe verdt å ta tak i?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer