Kniksens hederspris

Kjetil Rekdal er den viktigste landslagsspilleren som noen gang har spilt i rødt, hvitt og blått

Trengte Norge et mål så fikk vi det av Kjetil Rekdal (50). Nå har en av Drillos beste menn endelig fått den prisen han fortjener.

HEDRES: Kjetil Rekdal, som her står for et av norsk idretts største øyeblikk, mottok i dag Kniksens hederspris. Foto: NTB Scanpix
HEDRES: Kjetil Rekdal, som her står for et av norsk idretts største øyeblikk, mottok i dag Kniksens hederspris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FOTBALLENS HEDERSPRIS, KNIKSENPRISEN, leger ikke Kjetil Rekdals sår og stolthet fra den tunge lørdagskvelden i Haugesund, men det gir en stor og viktig fotballmann hans fortjente plass helt der oppe i den norske fotballhistorien.

Det er ikke bare riktig at Kjetil Rekdal nå står ved siden av betydeligheter som Drillo, Rune Bratseth, Erik Thorstvedt, Nils Arne Eggen, Bent Skammelsrud, Roar Strand, Ronny, Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg, Hege Riise og Åge Hareide for å nevne noen.

Det var på tide.

KJETIL REKDAL ØNSKET egentlig ikke å komme til Ullevaal Stadion og Fotballfesten dagen etter nedrykket med Start. Han er tross alt Kjetil Rekdal. Nederlag gjør vondt. Nederlag svir. Nederlag av typen nedrykk er knapt til å leve med. Men fordi han er en mann av sitt ord og hadde lovet å dele ut prisen til årets spiller, lot han seg bearbeide søndag morgen.

Lite ante han at mannen som gjorde ham stor med Norge, Drillo, skulle overrekke ham den største og viktigste prisen i norsk fotball.

83 LANDSKAMPER ISPEDD 17 scoringer er Kjetil Rekdals tall for Norge. Bak dem skjuler det seg en helt eksepsjonell landslagskarriere. Jeg vil påstå Drillos ikke hadde vært Drillos om det ikke var for Kjetil Rekdal. For selv om Reka ikke er den beste spilleren som har spilt for Norge har jeg aldri vært i tvil om at han er den viktigste spilleren som noen gang har spilt i rødt, hvitt og blått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer