Kjetil Rekdal frykter ikke Tufte

Garanterer VIF-seier. Tuftes Lars Olav Karlsen er også klar til kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Klokka 14 i dag møtes Vålerenga og Tufte IL til dyst. Det blir en kamp mellom årets seriemestre i fotball og årets seriemestre på TV.


En av dem som skal spille kampen, er Vålerengas trener Kjetil Rekdal, også kjent som «I». Han skjelver ikke akkurat av frykt foran møtet med fotballamatørene i grønt.

- Jeg er definitivt ikke nervøs, og vi har ikke akkurat analysert motstanderne, selv om jeg har sett dem i små glimt på TV, sier Rekdal.

Glad for korte omganger

Han klarer derfor ikke å trekke fram Tuftes styrker, men han er pinlig klar over sitt eget lags svakheter.

- Jeg og Lars (Bohinen, journ. anm.) skal jo spille, så det er bra at det er såpass korte omganger. Dessuten skal du ikke se bort fra at vi er litt redusert etter feiringa av seriegullet, sier den tidligere landslagsspilleren.

I dag møter han blant andre igjen en gammel lagkamerat i Tuftes trener, Erik Thorstvedt. Rekdal sender følgende melding til den tidligere keeperhelten.

«Loffen» er også klar

SPIONERER: Kjetil Rekdal og VIF har ikke akkurat analysert dagens motstander, Tufte, som på sin side er godt forberedt. Her under et tidligere spionoppdrag. Foto: Eirik H. Urke/Dagbladet
SPIONERER: Kjetil Rekdal og VIF har ikke akkurat analysert dagens motstander, Tufte, som på sin side er godt forberedt. Her under et tidligere spionoppdrag. Foto: Eirik H. Urke/Dagbladet Vis mer

- Dere trenger ikke ha forhåpninger om å vinne, for jeg kan garantere VIF-seier, ler han, før han skryter av idrettsgleden som kommer til uttrykk gjennom Tufte-konseptet.

Lars Olav «Loffen» Karlsen hos Tufte er også klar til kamp.

- Jeg har sovet godt i natt, selv om jeg var på show i går, sier han til Dagbladet.no.

Showet han sikter til er Fredrik Skavlans «Først og sist», hvor han har vært gjest flere enn 150 ganger. I går ble han tatt opp på podiet foran et ellevilt publikum.

- Du kan sitere meg på at det var et sabla bra show, sier Karlsen, og går i garderoben for å gjøre unna de siste kampforberedelsene.

JUBEL: Kjetil Rekdal er sikker på seier mot Tufte IL.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer