Kjetil Siems drømmebil funnet

Mercedesen av 1964-modell forsvant etter Tufte-kampen.

(Dagbladet.no): - Bilen er hjertebarnet mitt, og har stor affeksjonsverdi for meg, sa Vålerengas administrerende direktør Kjetil Siem til klubbens hjemmesider.

Mandag meldte de at bilen var stjålet fra parkeringsplassen utenfor Vallhall i Oslo.

Overfor Dagbladet.no utdypet Siem hvordan han opplevde tyveriet, som han kalte «skuffende, trist og veldig overraskende».

- Bilen har hjulpet meg med å stresse ned i trafikken. Forbikjøringer er ikke så veldig aktuelt i det kjøretøyet, sier Siem, og forteller at den 41 år gamle bilen er strøken og har lav kilometerstand.
 
Han anslo kjerras verdi til 100 000 - 150 000 kroner, men hadde ikke tenkt på at den kunne ha blitt fjernet som del av en intern Vålerenga-spøk.

- Hehe, nei. Vet du om noe sånt? Dette har jeg ikke tenkt på før du sa det nå. Det hadde jo egentlig vært en fordel. Kanskje jeg må sette i gang en intern etterforskning, lo Siem.

Han parkerte veteranbilen ved Vallhall etter kampen mot Tufte lørdag. Mellom da og i mandag morgen forsvant den svarte Mercedesen fra plassen sin.

Bilen er ikke er tyveriforsikret, og politiet ble satt på saken. 

- Jeg regnet ikke akkurat med at noen ville finne på å stjele bilen. Nå kan dette bli reint tap, sa han.

SIGNATUR I FARTA: Magne Hoseth signerte for VIF i Kjetil Siems bil. Nå er veteranbilen stjålet. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
SIGNATUR I FARTA: Magne Hoseth signerte for VIF i Kjetil Siems bil. Nå er veteranbilen stjålet. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer

Men seint mandag kveld melder VIFs hjemmesider at bilen er funnet på Økern, uten større skader enn spor av at noen har tuklet med tenningslåsen.

PS: Da Magne Hoseth signerte sin kontrakt med Vålerenga i sommer, skjedde det i Kjetil Siems bil, underveis fra Gardermoen til Oslo.