<strong>TIL SPESIALIST:</strong> Kjetil Strand, som her får røff behandling av det islandske forsvaret, kan bli nødt til å operere ankelen. Foto: ELVIS BARUKCIC/AFP
TIL SPESIALIST: Kjetil Strand, som her får røff behandling av det islandske forsvaret, kan bli nødt til å operere ankelen. Foto: ELVIS BARUKCIC/AFP Vis mer

Kjetil Strand kan miste VM

Risikerer operasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Kjetil Strand sliter med en vond ankel. 31-åringen er villig til å ofre håndball-VM hvis det blir nødvendig med operasjon.

Det er en løs beinsplint i ankelen som volder problemene, skriver Stavanger Aftenblad.

- Jeg skal til en ekspert denne uken. Da får jeg forhåpentligvis svar på om jeg unngår operasjon eller ei. Akkurat nå har jeg store smerter etter hver eneste kamp og kan bare trene halvparten så mye som mine lagkamerater i Viking, sier Strand til avisa.

Den tidligere tysklandsproffen har vendt hjem til Norge og spiller for Viking Stavanger. Han pådro seg ankelskaden da han tråkket over i sin siste hjemmekamp for Füchse Berlin.

Nå kan VM ryke for bakspilleren

- Viking er min arbeidsgiver og klubben som skaffer meg mitt levebrød. Derfor vil jeg bruke landslagspausen i januar til operasjonen hvis det blir nødvendig, sier 31-åringen.

VM arrangeres i Sverige i januar.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer