Kjetil vrakes i Hertha

Kjetil Rekdal er ferdig i Hertha Berlin. I går kom beskjeden fra treneren: Landslagskapteinen får ikke fornyet kontrakt.

- Så kom den beskjeden jeg har ventet på en stund. Hertha Berlin vil ikke ha mine tjenester lenger, sier Kjetil på sin egen nettside.

Dermed får ikke Kjetil ny avtale når kontrakten hans går ut til sommeren. Men landslagskapskapteinen vil ikke vente lenge med å skaffe seg en ny arbeidsgiver.

- I løpet av 14 dager vil jeg at alt skal være i orden og på plass med hvilken klubb. Jeg vil ikke utelukke noen ting, men det er for tidlig å si hva det kan bli og hva jeg får lov til, sier Kjetil.

Sist helg ble liberoen tatt av banen etter tre baklengs på 28 minutter. Dermed kom ikke beskjeden i fra treneren overraskende på vestlendingen.

Men har tror ikke det blir vanskelig å skaffe seg ny klubb.

- Jeg har allerede fått et par konkrete tilbud, skriver Kjetil.

I morgen spiller Hertha Berlin Champions League uten Rekdal. 31-åringen tror han blir nødt til å få spilletid andre steder får å sikre plassen i EM-troppen.

- Det er det eneste som er viktig nå. Ikke penger, ikke type klubb, men spill og kamptrening som er nødvendig for å nå disse målene, sier Kjetil.