Kjip beskjed på flyplassen

Uventet trøbbel for Halvor Egner Granerud (26) og co. før NM på Rena.

HOPPUKESEIER: Halvor Egner Granerud vant Hoppuka. Foto: Terje Pedersen / NTB
HOPPUKESEIER: Halvor Egner Granerud vant Hoppuka. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag landet Halvor Egner Granerud (26) og resten av hopplandslaget på Gardermoen etter Hoppuka. Granerud tok som kjent sammenlagtseieren, og kom spaserende inn i ankomsthallen med gullørnen, det synlige beviset på seieren, i hånda.

Allerede i morgen skal Granerud og co. konkurrere igjen når NM arrangeres på Rena. Men da de landet på Gardermoen fikk de vite at skiene ikke hadde blitt med hjem til Norge, skriver NRK.

ISOLASJON: Etter at Halvor Egner Granerud testet positivt på coronaviruset, ble det kjent at også mediesjef Steinar Bjerkmann må i isolasjon. Her ser du hvorfor. Video: NTB / Bjørge Dahle Johansen Vis mer

- Jeg tror ikke vi har så mange flere ski. Vi har bare tatt med oss et par hjem hver. Vi pleier å være ganske flinke til å levere inn de vi ikke bruker, så vi får se. Det hadde vært veldig kjipt om vi endelig får ha NM på et søndag og vi får være med, og så får vi plutselig ikke ski. Det hadde vært litt surt, sier Granerud til NRK.

Asker-hopperen imponerte stort i den tysk-østerrikske hoppuka. Med seier i tre av fire renn, deriblant nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen, var det ingen som kunne stå i veien for den første norske hoppukeseieren siden Anders Jacobsen vant i 2006/07.

Oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer