- Kjipt å bli danket ut av en som ikke spilte før han var 30

Jens Lehmann er sint, sint, sint. Og litt bitter.

(Dagbladet.no): Den tyske målvakta Jens Lehmann måtte igjen sitte og se på da Arsenal røk ut av Champions League på tirsdag. Mye tyder på at han kokte av frustrasjon.

- Jeg synes ikke det er veldig artig å bli presset ut på benken av en mann som ikke begynte å spille før han var 30, sier han bittert.
 
Med det sender han et stikk til lagets spanske førstekeeper, Manuel Almunia, som ikke slo gjennom skikkelig på toppnivå før han var i den alderen.

- Jeg er veldig sint, forsikrer Lehmann for det tyske fotballmagasinet Kicker.

38-åringen hadde sett fram til både Champions League-triumf og EM-spill til sommeren, men nå faller muligens begge disse drømmene i grus.

- Jeg ble her for å vinne Champions League, og jeg trodde jeg hadde gode muligheter til å få spille. Det faktum at jeg ikke får spilletid, gjør meg veldig sint, repeterer han.

For sikkerhets skyld.

Hovedårsaken til sinnet er at han føler at han ble lurt av manager Arsène Wenger.

- Hvis treneren før sesongen hadde fortalt meg hva som ville skje, kunne jeg ha bestemt hvorvidt jeg ville sitte på benken eller ikke, mener Lehmann.

LITEN GRUNN TIL GLEDE: Arsenal-keeper Jens Lehmann (t.h.) går til et grundig angrep på manager Arsène Wenger, som beskyldes for å ha gitt ham falske forhåpninger. Her sitter tyskeren på benken mot Liverpool. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX
LITEN GRUNN TIL GLEDE: Arsenal-keeper Jens Lehmann (t.h.) går til et grundig angrep på manager Arsène Wenger, som beskyldes for å ha gitt ham falske forhåpninger. Her sitter tyskeren på benken mot Liverpool. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Kjipt å bli danket ut av en som ikke spilte før han var 30