- Kjipt, tungt og jævlig

Men Rösler støtter VIF-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet.no): Mens Allan Gaarde og Viking tar sommerferie med gull i blikket og en øl i hånda, er stemningen en ganske annen i Vålerenga. Med 9 scorede mål og tretten poeng går VIF til sommeren som et definitivt bunnlag. Selv om det var spillemessig framgang, tapte de i kveld fortjent hjemme mot formlaget Viking.

- Jeg har ikke tenkt å gjøre noe, jeg skal bare holde meg unna folk, svarte VIF-kapteinen da TV2 ville ha noen tanker rundt den kommende sommerferien.

- Dette er bare kjipt, tungt og jævlig. Det blir ingen kjekk sommerferie nå nei, fortsatte en svært skuffet 24-åring.

En 24-årig leder som virket tom for ord.

- Jeg har ingen gode svar akkurat nå, jeg tror vi må begynne å gjøre ting enkelt igjen. Blø for drakta, spille kynisk og «mæle» ballen framover på banen, avsluttet Grindheim.

Petter Myhre sa på direkten etter kampen at alle, inkludert ham selv, må evaluere innsatsen sin i vår.

- Dette er hakk i plata, jeg føler jeg sier det samme igjen. Vi har sjanser, men klarer ikke å score. Vi må trene godt og jobbe godt i sommer, sa en tydelig ubekvem og skuffet VIF-sjef.

Men han fikk støtte fra noe uventet hold.

NYTT TAP: Vålerenga er et bunnlag. I kveld tapte de hjemmemot Viking, og etter kampen manglet spillerne ord. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
NYTT TAP: Vålerenga er et bunnlag. I kveld tapte de hjemmemot Viking, og etter kampen manglet spillerne ord. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer

Kveldens seierherre, Uwev Rösler, er mest kjent for sine verbale utbrudd med negativt fortegn. I kveld ga han Petter Myhre noen gode ord på veien tilbake til Valle.

- Jeg håper Vålerenga er tålmodige med min kollega. Han har satset på mange unge spillere, og ting kan ta tid. Jeg håper Petter Myhre får tid til å jobbe og at klubben viser ham tålmodighet. Jeg håper han slipper det jeg gikk igjennom med Lillestrøm, avsluttet den tyske suksess-treneren.

- Kjipt, tungt og jævlig
<B>HOLDER SEG INNE:</B> VIF-kaptein Christian Grindheim har ingen planer om å bevege seg utendørs i sommerferien. 24-åringen var tydelig meget skuffet etter nok et VIF-tap.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer