Kjølig gjensynskamp

BERGEN (Dagbladet): Cecilie Leganger vant med Tertnes mot Bækkelaget og landslaget i går kveld, men hun vant neppe hjertene til spillerne i sin gamle klubb. - Jeg vil ikke si om jeg har snakket med noen av dem, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter de tre korte oppvisningskampene mellom landslaget, Tertnes og Bækkelaget fikk Cecilie Leganger handklapp og smil fra Bækkelagets Sorina Teodorovic og Lene Tønnesen, men stort mer var det ikke å se.

Det ble et kjølig gjensyn mellom rivalene som måtte innom rettsapparatet før de oppnådde et forlik i høst.

- Avslappet

- Jeg synes kampene gikk i en avslappet atmosfære. Det var litt godt for meg. Jeg mener vi må være over det verste nå, og håper alle er fornøyd slik at vi kan arbeide framover. Om jeg har hilst på, eller snakket med noen av spillerne til Bækkelaget, mener jeg er privat. Dere får ingen kommentar fra meg om det, sier Cecilie Leganger.

Landslagssjef Marit Breivik sier at oppvisningskampen i Haukelandshallen i går kveld var et viktig virkemiddel for å få normalisert forholdet mellom de to klubbene. Det var også en del av forliket som løste den sårbare konflikten mellom Tertnes, Bækkelaget og Cecilie Leganger.

Møtes igjen

- Jeg forventer at ledere og spillere i de to klubbene viser vilje til å bli ferdige med denne konflikten, sier Breivik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer