Kjølig gjensynskamp

BERGEN (Dagbladet): Cecilie Leganger vant med Tertnes mot Bækkelaget og landslaget i går kveld, men hun vant neppe hjertene til spillerne i sin gamle klubb. - Jeg vil ikke si om jeg har snakket med noen av dem, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter de tre korte oppvisningskampene mellom landslaget, Tertnes og Bækkelaget fikk Cecilie Leganger handklapp og smil fra Bækkelagets Sorina Teodorovic og Lene Tønnesen, men stort mer var det ikke å se.

Det ble et kjølig gjensyn mellom rivalene som måtte innom rettsapparatet før de oppnådde et forlik i høst.

- Avslappet

- Jeg synes kampene gikk i en avslappet atmosfære. Det var litt godt for meg. Jeg mener vi må være over det verste nå, og håper alle er fornøyd slik at vi kan arbeide framover. Om jeg har hilst på, eller snakket med noen av spillerne til Bækkelaget, mener jeg er privat. Dere får ingen kommentar fra meg om det, sier Cecilie Leganger.

Landslagssjef Marit Breivik sier at oppvisningskampen i Haukelandshallen i går kveld var et viktig virkemiddel for å få normalisert forholdet mellom de to klubbene. Det var også en del av forliket som løste den sårbare konflikten mellom Tertnes, Bækkelaget og Cecilie Leganger.

Møtes igjen

- Jeg forventer at ledere og spillere i de to klubbene viser vilje til å bli ferdige med denne konflikten, sier Breivik.

Allerede 3. januar skal Tertnes reise østover for å spille seriekamp mot Bækkelaget.

- Jeg tror det blir en knalltøff kamp. De er nok hjemmefavoritter etter at de vant mange kamper før jul. Bækkelaget er et formlag som kan bli vanskelig for oss å møte, sier Cecilie Leganger.

Hun mener den største utfordringen for Tertnes blir å beholde andreplassen i serien.

- Uovervinnelige

- Jeg tror Larvik er uovervinnelige. De ligger langt over nivået til alle de andre lagene, men det betyr ikke at vi ikke kan vinne over dem i en enkelt kamp. Larvik har ikke tapt en eneste kamp, og det sier mye om hvor vanskelig det blir å slå dem, sier hun.

Tertnes vant den første kampen i Haukelandshallen i går kveld mot et svært amputert landslag med 11-7. Bækkelaget vant med 9-6 ove r landslaget og Tertnes vant kampen mot Bækkelaget med 14-8.

- Sportslig hadde ikke disse kampene stor betydning. Det blir nok en helt annen kamp torsdag når de to lagene møtes til seriekamp, sier Marit Breivik.

KJØLIG: Det ble et kjølig møte mellom Cecilie Leganger og Bækkelagets spillere i går, men et smil ble det fra Lene Tønnesen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer