Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjølø: - Føles som tap

Brann med to seine scoringer.

(Dagbladet.no): Brann - Stabæk 1-2

Kampen minutt for minutt..

Brann gikk til kampen som serieleder i Tippeliagen, og forventningene var høye som aldri før i Bergen. Det er ikke uvanlig at Mons Ivar Mjeldes mannskap roter seg bort i slike situsasjoner. I dag var det like ved at det skjedde igjen.

Effektive

Brann tok tidlig kommandoen, men var aldri ordentlig farlige. Stabæk derimot, hadde flere overganger, og etter en halvtime smalt det.

Tommy Stenersen slo et glitrende innlegg bak Branns forsvar, og islendingen kunne enkelt ta ned ballen og score.

Bare seks minutter seinere økte Daniel Nannskog til 2-0, noe som også var resultatet til pause. Svenskens femte mål så langt i år kom på Stabæks tredje sjanse i kampen.

Innbytter tente håpet

HELTEN: Kristjan Ørn Sigurdsson (t.h.) header inn 2-2 for Brann, hans første scoring for klubben. Foto: Scanpix
HELTEN: Kristjan Ørn Sigurdsson (t.h.) header inn 2-2 for Brann, hans første scoring for klubben. Foto: Scanpix Vis mer

Brann var skuffende tannløse framover også i andre omgang, og spesielt spissene var så og si usynlige. Etter en time valge trener Mjelde å sette inn Migen Memelli for Robbie Winters. Skotten var tydelig misfornøyd med å bli tatt av banen, men byttet skulle vise seg å bli vellykka.

Med bare ni minutter igjen fikk albaneren sin første sjanse. Headinga var ikke god, men Stabæk-keeper Jon Knudsen klarte allikevel ikke å redde.

Tidligere i omgangen hadde Bjørn Dahl satt ballen i stanga, på åpnet mål fra bare én meter.

Første for Brann

Hjemmelaget bare fortsatte å økte presset etter reduseringa, og Stabæk hadde mer enn nok med å forsvare seg. Branns kantspillere, Miller og Vaagan Moen hadde flere farlige innlegg, og minuttet før slutt ble et av dem utnyttet.

Etter en kort corner fikk «Mjøsas Beckham» ballen tilbake ved hjørneflagget. Innlegget var vakkert, og ble minst like vakkert headet i mål av stopper Kristjan Ørn Sigurdsson.

Dette var islendingens første scoring i Hansa-byen.

- Jeg er veldig fornøyd med moralen i laget. Den var årsaken til at vi klarte å snu dette og fikk med oss ett poeng, sa Mjelde etter kampslutt.

Kjølø: - Føles som tap

- Føles som tap

Mike Kjølø var meget skuffet, etter at to viktige poeng glapp i sluttminuttene.

- Vi gjør en del amatørfeil. Etter byttene i andre omgang faller si sammen, sa Stabæk-kapteinen etter kampen.

- Vi gjør ikke det vi har fått beskjed om og spiller taktisk uklokt de siste 20 minuttene. Det fløes som et tap.

Også Stabæk-trener Jan Jönsson var skuffet over at seieren glapp i så og si siste sekund.

- Akkurat nå føler jeg at vi har tapt to poeng ja. Men det er fult mulig at jeg ser mer positivt på kampen allerede i morge, sa svensken til P4.

Tross skuffelsen gjorde Stabæk-laget nok en gang en god innsats, mot en vanskelig motstander. Laget ligger på en overraskende 3. plass etter de første seks rundene.

Debatt

Brann leder Tippeligaen etter 6 runder. Er de gode nok til å vinne seriegull?

SKUFFENDE: Bjørnar Holmvik (t.v.) og Stabæk hang med hodet etter at seieren glapp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling