Kjølø ferdig i Stabæk

Har ikke råd til å beholde kapteinen.

(Dagbladet.no): Stabæk-kaptein Mike Kjølø løftet pokalen på Nadderud 26. oktober som et synlig bevis på at han og klubben hadde tatt seriegullet for første gang.

Det kan ha vært det siste han gjorde i Stabæk, skriver TV 2 Sporten.

- Kjølø inngår ikke i klubbens fremtidsplaner.

- Det har med vurderingen av troppen og troppens balanse og beskaffenhet å gjøre, og det er en økonomisk vurdering, sier Bohinen til Dagbladet.no.

Kjølø fikk bare med seg ti kamper å gullsesongen, men har vært i Stabæk i ni år. Selv hadde han ingen lyst til å gi seg i klubben nå.

- Jeg er veldig skuffet fordi jeg mener jeg fortsatt er god nok, sier Kjølø.

Det mener Lars Bohinen også.

- Vi mener forsåvidt at han er god nok for en tippeligaklubb, men på grunn av økonomien er det ikek plass til ham i Stabæk. Jeg har full forståelse for at han er skuffet, og det har ikke vært en lett avgjørelse gitt Mikes tid i klubben.

SKUFFET: Mike Kjølø mener han er god nok for seriemester Stabæk, men får ikke fornyet kontrakten som går ut etter denne sesongen. Foto: SCANPIX/ STIAN LYSBERG SOLUM
SKUFFET: Mike Kjølø mener han er god nok for seriemester Stabæk, men får ikke fornyet kontrakten som går ut etter denne sesongen. Foto: SCANPIX/ STIAN LYSBERG SOLUM Vis mer

Likevel stenger ikke Bohinen og Stabæk døra helt for den lojale forsvarskjempen.

- Det er ikke det at vi ikke vil ha ham, men vi har gitt Mike beskjed om at han bør finne seg en ny arbeidsgiver. Vi har sagt til ham at ting her kan skje i siste sekund med hensyn til økonomi og spillerstall, men for vår del vet vi ikke når siste sekund er, sier Bohinen til Dagbladet.no.

Også supporterne har forståelse for klubbens avgjørelse om ikke å tilby Kjølø ny kontrakt.

- Som mennesker er vi lei oss, men vi forstår jo også at klubben må ha en personalpolitikk som er litt annerledes. Vi må se på hvem som skal være med i framtiden, men for all del, det er veldig leit, sier leder for Stabæk Support, Tonje Asmyhr, til Dagbladet.no.

Kjølø ferdig i Stabæk