Kjølø føler seg uærlig behandlet av Bohinen

Svekket kontraktstilbud etter beinbrudd.

Stabæk-spiller Mike Kjølø (35) må lide for beinbruddet i vårsesongen. For få kamper gjør at han får langt dårligere betingelser neste sesong på grunn av en klausul i kontrakten.

Klausulen sier at Stabæk-kapteinen måtte spille ni av 13 seriekamper før årets sommerferie, skriver Budstikka. Da ville avtalen automatisk forlenges med samme betingelser neste år.

Beinbruddet som 35-åringen pådro seg i den fjerde serierunden gjorde at Kjølø imidlertid ikke kunne oppfylle det som krevdes i kontrakten.

- Da jeg spurte Lars Bohinen (sportsdirektør og personalansvarlig) om hva jeg skulle gjøre, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle bekymre meg. Men kun tenke på å bli frisk og spille meg inn på laget igjen, sier Kjølø til Budstikka.

Dermed måtte kontrakten reforhandles i høst, og det med langt dårligere grunnlønn.

- Ærlighet er viktig for meg. Urettferdighet er noe jeg ikke tåler. Jeg har aldri vært ute etter annet enn fair behandling, fortsetter Kjølø, som er rasende over at avklaringen rundt kontraktsforholdene kom så sent i høst.

- Jeg har vært kaptein på årets sølvlag. Hadde en avklaring kommet tidligere, ville jeg hatt helt andre muligheter til å markedsføre meg selv, sier 35-åringen som har vært i Stabæk i åtte sesonger

Stabæk-kapteinen har nå fått tilbud om en ettårskontrakt.

Bohinen på sin side er klar på at klubben ikke har behandlet ham dårlig.

- Vi driver en prestasjonsgruppe. Han får tilbud om fortsatt å være en del av den. Dette er ikke urettferdig. Vi behandler våre spillere fair. Men det er naturligvis lov å mene at vi ikke gjør det. Det er alltid to interesser i en slik sak. Vi er nødt til å ivareta klubben. Og vi prøver ikke behandle noen dårlig, sier han.

(NTB)

IKKE URETTFERDIG: Lars Bohinen mener Stabæk behandler alle spillerne fair.
SINT: Stabæk-kaptein Mike Kjølø (t.v.) er skuffet over kontraktstilbudet han har fått fra Stabæk. Her i kamp mot Tromsøs Morten Moldskred.