Kjølø føler seg uærlig behandlet av Bohinen

Svekket kontraktstilbud etter beinbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæk-spiller Mike Kjølø (35) må lide for beinbruddet i vårsesongen. For få kamper gjør at han får langt dårligere betingelser neste sesong på grunn av en klausul i kontrakten.

Klausulen sier at Stabæk-kapteinen måtte spille ni av 13 seriekamper før årets sommerferie, skriver Budstikka. Da ville avtalen automatisk forlenges med samme betingelser neste år.

Beinbruddet som 35-åringen pådro seg i den fjerde serierunden gjorde at Kjølø imidlertid ikke kunne oppfylle det som krevdes i kontrakten.

- Da jeg spurte Lars Bohinen (sportsdirektør og personalansvarlig) om hva jeg skulle gjøre, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle bekymre meg. Men kun tenke på å bli frisk og spille meg inn på laget igjen, sier Kjølø til Budstikka.

Dermed måtte kontrakten reforhandles i høst, og det med langt dårligere grunnlønn.

- Ærlighet er viktig for meg. Urettferdighet er noe jeg ikke tåler. Jeg har aldri vært ute etter annet enn fair behandling, fortsetter Kjølø, som er rasende over at avklaringen rundt kontraktsforholdene kom så sent i høst.

- Jeg har vært kaptein på årets sølvlag. Hadde en avklaring kommet tidligere, ville jeg hatt helt andre muligheter til å markedsføre meg selv, sier 35-åringen som har vært i Stabæk i åtte sesonger

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer