Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kjøp Carew

Patrick Vieira og de franske spillerne skal ha bedt Arsenal-sjef Arsène Wenger om å kjøpe John Carew fra Valencia.

Det skriver den anerkjente britiske avisa The Observer. De siterer en kilde i Arsenal, som hevder at den franske gjengen i Arsenal skal ha kommet til Arsenal-manageren med direkte ønske om nordmannen i stallen foran neste sesong.

- Arsenals franske mannskap vil presse Arsène Wenger til å kjøpe Valencias norske spiss, John Carew, som en spissmakker til Henry. Valencia sliter med tung gjeld og står i fare for å miste Champions League-plassen. De vil trolig selge, skriver avisa.

Carews norske agent, Per A. Flod, er vanligvis bastant avvisende til overgangsrykter i britiske aviser, men overfor Dagbladet i går kom det nærmest et fornøyd grynt da vi videre bragte innholdet i The Observers artikkel.

- Ja, men det var da hyggelig å høre at de vil ha John dit. Særlig hvis det kommer fra en pålitelig kilde, flirer Flod.

Gode venner

Men Flod vil ikke utdype sin noe tvetydige spontanreaksjon.

- Nei, jeg sitter nå her, jeg. Og tar livet med ro, he-he. Men jeg kan ikke si noe mer om denne saken. Det er så mange type henvendelser omkring John at det blir umulig å kommentere alle.

- Men du har tidligere sagt at Valencia kan bli nødt til å selge John på grunn av svak økonomi?

- Som sagt. Det blir spekulasjoner, sier Flod, uten å avvise problemstillingen.

Båndene mellom norske Carew og de franske spillerne i Arsenal er i hvert fall virkelig til stede.

Nordmannen stammer fra Gambia, nabolandet til senegalesiskfødte Vieira. Og Carew fortalte til avisa London Evening Standard i desember at både Vieira og Thierry Henry er kompiser av ham. Henry har han møtt ved flere anledninger fordi begge har sponsoravtaler med Nike.

- Det beste laget

- Arsenal er det beste laget i England. Både Patrick og Thierry er mine venner. Jeg ser fram til å se dem igjen, sa Carew den gangen.

Carew sa også at Henry er verdens beste angriper, og at han beundrer Vieira for måten franskmannen rører seg på banen på.

I samme intervju bekreftet Vieira at han og lørenskoggutten er kompiser.

- Jeg begynte å snakke med Carew da Arsenal spilte mot Valencia for to år siden. Jeg syntes han var en hyggelig type, og vi kom godt overens, sier Vieira.

Like hyggelig var det ikke for Vieira og Henry på Valencias hjemmestadion Mestalla onsdag 19. mars. Da sendte Carews to mål Arsenal ut av Champions League.

Uten at Wenger skal ha vært voldsomt imponert over 23-åringen ...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media