TIL PREMIER LEAGUE: Nolito gjenforenes med Pep Guardiola i Manchester City. Foto: Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM/NTB Scanpix
TIL PREMIER LEAGUE: Nolito gjenforenes med Pep Guardiola i Manchester City. Foto: Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM/NTB ScanpixVis mer

Kjøpefesten fortsetter: Tre nye overganger i engelsk fotball i dag

Nolito til City og to spillere bytter klubb.

(Dagbladet/FourFourTwo): Overgangsvinduet i Spania, Tyskland og Italia åpnet i dag, men foreløpig er det i England det skjer. Det har allerede vært tre overganger som har gått i boks.

Andros Townsend (24) forlater Newcastle til fordel for Crystal Palace. Overgangssummen skal være rundt 150 millioner norske kroner. Vingen ønsket ikke å bli med de andre gutta ned i Championship.

FARVEL TIL NEWCASTLE: Andros Townsend. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FARVEL TIL NEWCASTLE: Andros Townsend. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Motsatt vei går Dwight Gayle (25), som blir Rafael Benitez' andre kjøp denne sommeren. Crystal Palaces' toppscorer koster rundt 100 millioner norske kroner.

Manchester City har bekreftet at de henter den spanske EM-spilleren Nolito (29) fra spanske Celta Vigo for rundt 158 millioner norske kroner.

Spanjolen har tidligere jobbet med Pep Guardiola, og valgte derfor England i stedet for gamleklubben Barcelona skal vi tro engelske medier.

- Jeg syns Pep Guardiola er en av de beste managerne i verden. Han vet mye om spillet og han skal hjelpe meg til u utvikle meg som spiller og jeg er sikker på at han får fram det beste i meg, sier Nolito, som startet alle Spanias kamper i EM.

Fra før har Manchester City hentet Ilkay Gündogan.

Midtstopper Joel Matip (24) ble offisielt Liverpool-spiller i dag etter at kontrakten med Schalke 04 gikk ut.

Samtidig melder Chelsea at Falcao og Pato er ferdige i London-klubben.

Kinesiske Shanghai SIPG er ikke redd for å åpne sjekkheftet. De hentet nylig Hulk for rundt 525 millioner norske kroner, og ifølge Sky Sports har klubben også lagt inn et bud på 425 millioner norske kroner for Watford-spiss Odion Ighalo - som har blitt avslått.

Watford bekrefter imidlertid på sin Twitter-profil at de har hentet forsvareren Christian Kabasele (25) fra belgiske Gent. Prislappen er ikke offentlig kjent.

TIL NEWCASTLE: Crystal Palaces' Dwight Gayle. Foto: NTB Scanpix
TIL NEWCASTLE: Crystal Palaces' Dwight Gayle. Foto: NTB Scanpix Vis mer