Kjøpefesten i Monaco fortsetter

Jeremy Toulalan klar for den nyopprykkede klubben.

 KLAR:  Monaco har gått til innkjøp av Jeremy Toulalan. 29-åringen går fra Malaga til Monaco for rundt 40 millioner. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix
KLAR: Monaco har gått til innkjøp av Jeremy Toulalan. 29-åringen går fra Malaga til Monaco for rundt 40 millioner. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB ScanpixVis mer

Monaco har ingen planer om å stanse sommerens kjøpefest. Lørdag styrket Ligue 1-klubben midtbanen med Jeremy Toulalan.

Den tidligere Málaga-spilleren med den grå manken har undertegnet en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år. Han har 36 kamper for Frankrike, men spilte sist i landslagstrøya for tre år siden.

29-årige Toulalan kom til Spania fra Lyon i 2011. Han fikk deler av forrige sesong ødelagt av skade, men bidro sterkt til at Málaga tok seg til kvartfinale i mesterligaen.

- Vi er veldig fornøyd med å sikre oss Jeremy. Hans kvaliteter og internasjonale erfaring vil bli av stor betydning for laget vårt neste sesong, uttalte Monacos sportsdirektør Vadim Vasiljev.

Ifølge spanske medier betaler klubben om lag 40 millioner kroner (fem mill. euro) for Toulalan. Tidligere i sommer har Monaco brukt over en milliard kroner på spillere som Radamel Falcao, James Rodriguez og João Moutinho.

Monaco rykket opp fra nivå to i fransk fotball i vår. Laget trenes av Claudio Ranieri.

(NTB)