- Kjøper ikke Helstad

RBK er på spissjakt, men avviser at de vil dra til Bergen for å hente angriper. - Da frykter jeg for verdenskrig, sier Rune Bratseth. Les siste nytt om Tippeligaen!

Det skapte kraftige reaksjoner i Bergen da Rosenborg kjøpte Azar Karadas til Lerkendal i forrige uke. RBK ser seg om etter andre spissalternativer etter at Bodø/Glimt sa nei på det siste budet på Bengt Sæternes. Mange har nevnt Thorstein Helstad som en mulig kandidat, men det avvises av Rune Bratseth.

- Jeg kan love bergenserne at vi ikke vil forsøke å kjøpe Thorstein Helstad (bildet), sier RBK-direktøren til BA.

Han tror det blir en stund til Rosenborg nærmer seg Brann-stallen igjen.

- Vi skal ikke dra til Bergen mer nå. Da frykter jeg for verdenskrig, fleiper Bratseth.

Helstad har ikke de kvalitetene Rosenborg er på jakt etter.

- I tillegg til fart, er vi på jakt etter en robusthet og luftstyrke. Hvis vi hadde spilt 4-4-2 kunne Thorstein vært interessant. Men det gjør vi jo ikke, sier Bratseth.

Start tester svensk keeper

For et par uker siden var han i forhandlinger med Lillestrøm. Nå viser Dime Jankulovski (24) seg fram for Start. - Jeg er fristilt fra kontrakten med Västra Frølunda som nå spiller i svensk 1. divisjon. De ønsker ikke å hente meg tilbake etter at jeg var uteleid til AIK i fjor, og jeg vil heller ikke spille på nest høyeste nivå mer. Derfor er jeg her i Norge nå, sier 24-åringen til Fædrelandsvennen.

Twente interessert i Odd-spiller

Odds Jan Gunnar Solli er denne uka på treningsopphold i nederlandske Twente. Så langt har han fått en hjertelig mottakelse i klubben, melder Varden. - Twente er unektelig interessert. De så Jan Gunnar på La Manga, der Odd-spilleren var den alle snakket om. Nå ønsker Twente å forsterke laget med en yngre spiller, og er veldig spent på å se Solli på midtbaneplass, sier agent Trond Are Gjone til avisa. Solli får vist seg fram i kamp mot et svensk 2. divisjonslag fredag.

<B>IKKE SAMMEN I RBK:</B> Azar Karadas flyttet til Trondheim, men får ikke følge av Thorstein Helstad.