Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjøper luksusgods med lik

David og Victoria Beckham må finne seg i å dele sin franske feriedrøm med en død mann.

Det er den engelske avisa The Sun som har besøkt byen Bargemon i Sør-Frankrike. De kan fortelle at 18 millionersvillaen inneholder en overraskelse Beckham-familien neppe setter pris på.

Villaens tidligere eier skal nemlig ha tatt sitt eget liv med en hagle i biblioteket. Han skal være begravet i kapellet inne på eiendommen.

En lokal advokat avisa har snakket med, kommer med følgende forslag:

- Kanskje de bør hente inn en eksorsist.

Dødsfallet til EU-byråkraten Leslie Duck skal være et mysterium. Lokalbefolkningen skal ikke ha fått vite om tragedien på godset.

- Vi visste at han var død, men omstendighetene har alltid vært omgitt av hemmelighetskremmeri, sier bareieren Georges Merlino til avisa.

David og Victoria Beckham skal ha kjøpt huset fra enken Catherine de Tscharmer. Manchester United-stjernen og hans popkones planer er å tilbringe ferier på stedet.

I hvert fall inntil nå.

(Dagbladet.no)

FRANSK HERLIGHET:</B> Her er inngangen til familien Beckhams franske villa. Tomten er på hundre hektar, og inneholder et kapell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media