- Kjøper Sanne

Vikings Tom Sanne er så god at Åge Hareide vil ha ham til Danmark. Foreløpig er han bare blant Brøndby-trenerens utvalgte i «Mitt drømmelag 2001».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Velg ditt drømmelag og bli årets manager. Vinneren får en tur for to til England. Kjøp spillere for inntil 70 millioner kroner her.

Åge Hareide trente Molde til cupfinaleseier og seriesølv før han stakk utenlands. Nå er han i Brøndby etter suksessår i Helsingborg.

Fortsatt sluker han norsk fotball via TV og norske aviser. Her er den tidligere Englandsproffens heiteste kjøpsanbefalinger til mer enn 10 000 managere i «Mitt drømmelag 2001»:

- Tom Sanne i Viking er en veldig spennende spiller. Jeg så ham i treningskampen da vi spilte mot dem. Han har et fint steg og bra driv. Han kan virkelig bli en overraskelse i år, sier Hareide og utelukker ikke at flankespilleren kan bli en mann for Semb i løpet av sommeren.

- Norge trenger spillere som har internasjonalt tempo. Sanne har det. Jeg skulle gjerne hatt ham i Brøndby.

Hareide kikker selvfølgelig mot gamleklubben i Romsdal når han plukker ut sine 15 spillere.

- Hvis Bernt Hulsker legger av seg bohemstilen kan han bli ekstremt bra. En god avslutter med begge bein. Han har mange gode egenskaper. Han kan havne helt øverst på toppscorerlista, sier Hareide som også handler inn en Molde-back han kjenner godt fra allsvenskan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer