Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjøpestopp i Vålerenga

-Troppen er god nok, sier Rekdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PRAHA (Dagbladet): -  Vi har ingen konkrete planer om å kjøpe noen spillere i det overgangsvinduet som stenger 31. august, bekrefter Kjetil Rekdal overfor Dagbladet.

Han mener stallen han rår over i øyeblikket er både bred nok og har kvalitet nok til å kjempe om suksess på flere fronter i årets sesong.-  Situasjonen var mer prekær i vinter og våres. Nå er folk tilbake fra skader og ting begynner å se greit ut. Friskmeldt er dagens tropp god nok, sier Rekdal.

Langsiktig kjøp?

Etter femmillionerssalget av Magne Hoseth til Molde finnes det penger til å hente inn forsterkninger, men Rekdal vil heller prioritere å få de han har i dag i best mulig form. Spillere som har vært ute en stund trenger mest av alt kamptrening for å komme i skikkelig slag.

Rekdal vil derimot ikke utelukke at det dukker opp et nytt fjes på Valle i løpet av sommeren. Men det vil i så fall være en langsiktig investering.

Flere forsvinner

-  Om vi kommer over en god spiller som er tilgjengelig, så kan det hende at vi handler likevel. Men da er det i så fall med tanke på 2007-sesongen. Det kan jo hende at flere i troppen ikke er med neste år, og vi er nødt til å planlegge for framtiden, sier Rekdal.Han er godt i gang med opprydningen i stallen: Mbulelo Mabizela har reist hjem til Sør-Afrika. Klubben er også i ferd med å få i stand en løsning for spissfloppen Levan Melkadze fra Georgia. Han var i Ukraina i forrige uke for å vise seg fram for en klubb der.

-  Ting ble ikke som de skulle verken for han eller oss. Dessverre. Da er det beste at vi får til en løsning som er til beste for begge parter. Men vi var forberedt på at det kunne bli slik. Det var en rein gambling å hente han, og vi gjorde det da vi hadde fire- fem spisser skadet, sier Kjetil Rekdal.

image: Kjøpestopp i Vålerenga

Tror på medalje

1- 3-tapet for tsjekkiske Mlada Boleslav i onsdag kveld sved skikkelig. Men Rekdal er optimistisk med tanke på returkampen neste onsdag. Samme følelse har han for andre halvdel av den norske serien.

-  Vi kan fortsatt slåss om medaljer i serien. Om vi får en lang rekke med seirer er heller ikke gullet umulig. Det er tross alt 12 poeng igjen, og jeg tror det kommer til å være jevnt i toppen helt ut, sier Kjetil Rekdal.Han legger likevel ikke skjul på at Brann er den store favoritten til å ta hjem gullet.

-  Men de kan oppleve at ting går på tverke for dem. Da kan de bli hentet inn om lag som oss, LSK eller RBK klarer å utnytte det. Vi tok 19 poeng på våren, og jeg er sikker på at vi kommer til å ta flere poeng enn det på høsten, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

BRA NOK: VIF-trener Kjetil Rekdal er fornøyd med troppen sin. - Med folk tilbake fra skader og ting begynner å se greit ut. Friskmeldt er dagens tropp god nok, sier Rekdal.