Kjøpspanikk i England

Både Chelsea og Aston Villa er aktive. Sjekk ut overgangene!

(Dagbladet.no): Det er tre bare dager til overgangsvinduet lukkes med et smell i Premier League. Etter 31.januar må klubbene vente til sommeren med å skaffe seg forsterkninger.

Styrtike Chelsea var raskest på labben i dag, og dunket inn enda et bud på Charltons Scott Parker. Midtbanespilleren vil ventelig nå bli solgt tvers over London for over 100 mill. kroner.

For to uker siden var ikke spilleren til salgs. Og denne uka har manager Alan Curbishley latt 23-åringen trene med reservene.

- Ettersom det har blitt klinkende klart at Scott Parker vil forlate Charlton, og siden det har kommet et høyere bud fra Chelsea, kan vi bekrefte at vi er i forhandlinger med Chelsea. Målet er å fullføre overgangen til England-spilleren, skriver manager Curbishley i en pressemelding.

Sør-amerikaner til Villa

Også Aston Villa er sugne på å styrke laget. Ifølge Sky Sports har Newcastle akseptert et bud på den peruvianske høyrevingen Nolberto Solano. 29-åringen som kom til England for fem år siden, og har også vært koblet til Villas erkerival Birmingham.

Utsatt spisskjøp

Portsmouth har lenge vært på utkikk etter nye spillere. Særlig en spiss, siden bare Teddy Sheringham er frisk og rask. I går ble det meldt at Anderlecht-spissen Ivica Mornar skulle til sørkystklubben, men overgangen er nå utsatt. På grunn av dårlig vær i England har kroaten ikke klart å komme seg til Portsmouth for medisinsk test og forhandlinger om sin kontrakt. Han koster omlag fem mill. kroner.

Ny keeper i Wolves

Steffen Iversens klubb Wolverhampton har sikret seg en ny keeper. Wales' målvakt Paul Jones (36) selges fra Southampton for omlag tre mill. kroner. Han besto legetesten i dag, og kommer rett fra utlån til Liverpool. Southampton har allerede skaffet seg en erstatter i Brentford Paul Smith (prislapp: Seks mill.)

Keegan på backjakt

Manchester City har ikke fått napp hos Marseille i dag. Klubben vil ikke gi slipp på den belgiske stopperen Daniel van Buyten. Manager Kevin Keegan skal ha vært villig til å bytte backen David Sommeil mot 26-åringen.

- Manchester City har forhørt seg, som flere andre klubber. Vi vil ikke at Daniel skal forlate oss, og akkurat nå ser det ikke ut som om han gjør det heller. Selv om du aldri kan være sikker, sier Marseille-talskvinne Natalie Paoli.

Stopper bytter Premier League-klubber

Steve Howey får sin tredje toppserieklubb på et drøyt halvår. I dag går stopperen fra Leicester til Bolton på en korttidskontrakt. 32-åringen kan debutere i hvitt allerede mot Charlton i helga. Howey kom til Leicester fra Manchester C i fjor sommer.

Kilder: PA, Sky Sports.

TIL CHELSEA:</B> Scott Parker - hvis forhandlingene fører fram.
TIL VILLA:</B> Nolberto Solano.
NEI TIL CITY:</B> Daniel van Buyten får ikke forlate Marseille.