FÅR IKKE TRENE MED A-LAGET: Dejan Lovren må vente på å treffe sine nye lagkamerater. Foto: Liverpool FC
FÅR IKKE TRENE MED A-LAGET: Dejan Lovren må vente på å treffe sine nye lagkamerater. Foto: Liverpool FCVis mer

Kjøpt for over 200 millioner kroner for to dager siden. Nå må stopperen trene med U21-laget

- Jeg er trist, sier Liverpool-stopperen.

(Dagbladet): Det er bare to dager siden Liverpool offentliggjorde kjøpet av Dejan Lovren. Den kroatiske midtstopperen skulle etter planen reise til USA, hvor Brendan Rodgers' menn driver viktig oppkjøring inn mot den kommende Premier League-sesongen.

Overgangen fra Southampton har imidlertid ikke gått like smertefritt som Liverpool og Lovren hadde ønsket.

Nektes innreise Visum-problemer gjør nemlig at 25-åringen ikke får truffet sine nye lagkamerater før de kommer hjem til den røde delen av Merseyside neste uke.

I mellomtiden må Lovren trene med klubbens U21-lag. Selv om den fysiske formen sannsynligvis vil bli holdt inntakt, går Lovren glipp av muligheten til å starte relasjonsbyggingen allerede nå.

- Dessverre fikk jeg ikke visum med en gang. Det gjør at jeg ikke får truffet lagkameratene mine i USA. Det gjør meg trist, sier Lovren, ifølge Daily Mail.

- Trist Kroaten oppsøkte også den amerikanske ambassaden i London, uten at det hjalp.

- Det er selvfølgelig ikke bra at jeg ikke får blitt en del av forberedelsene i USA. I mellomtiden vil jeg trene med U21-laget, og Brendan Rodgers vil sende meg et treningsprogram, forteller Lovren, som også må se kveldens kamp mellom Liverpool og Manchester City fra TV-stolen.