Kjøpte drømmehus

OSLO/LONDON (Dagbladet): Steffen Iversen skal flytte til et av Londons mest eksklusive og vakre strøk, det såkalte Little Venice - hvor store hus koster flere titalls millioner kroner. - Jeg har kjøpt et hus i et all right strøk, ja, sier Steffen muntert til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Firmaet Arlington Residential opplyste på Dagbladets forespørsel at de har et liknende, litt mindre hus i samme strøk til salgs for 3,7 millioner pund - ca. 42 millioner kroner.

- Har du betalt så mye for huset ditt?

- Nei, det har jeg ikke, sier Steffen Iversen. Og det er alt han vil si om prisen.

Mye penger koster uansett fotballproffens nye hjem, men Steffen har råd til det: Han ligger på andreplass over de best betalte idrettsutøverne i Norge, med en inntekt på rundt 20 millioner kroner i året.

Fire etasjer

Tottenham-spissen bor for tida i den nye bydelen Docklands, nede ved Themsen i London. Forleden kjøpte han seg et hus med fire etasjer og 308 kvadratmeter i Little Venice. For de lokalkjente ligger huset hans rett ved Paddington, der kanalbåtene går til London Zoo og Camden Market.

Nærmere kommer du ikke Nidelven i London, Steffen!

Når Tottenham-spissen flytter fra Docklands til Little Venice etter sommeren, vil han se mange kjendiser i strøket. Den kjente såpeskuespillerinnen Joan Collins bor rett ved, det samme gjør artisten Björk fra Island. David Gilmour i Pink Floyd har også et stort hus i strøket, og Mick Jagger i Rolling Stones bodde der inntil han solgte for noen år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer