Kjøpte Shaabans brukte truse for 1300 kr

Dritpopulær auksjon.

(Dagbladet.no): Denne nyheten kunne like gjerne stått i vår semi-faste humorspalte Endelig Fredag, så bisarr er den:


En antakeligvis lykkelig kjøper har nemlig kjøpt Hammarby-keeper Rami Shaabans brukte truse for 1585 svenske kroner - litt over 1300 norske.

Allsvenskan-klubben Hammarby har avholdt auksjon av plagg og effekter som spillerne har brukt under kamp, og klarte å ta inn til sammen 66 000 svenske kroner til inntekt for klubben.

Det dyreste objektet var en drakt som eks-Rosenborg-spiller Sebastian Eguren har brukt under kamp, skjorta gikk under hammeren for 3450 svenske kroner.


Men det kanskje mest oppsiktsvekkende er altså at den tidligere Fredrikstad-keeperen Shaabans underbukser tiltrakk seg så mange interesserte.

Dritpopulær truse

Hele 12 interessenter la inn bud på kamptrusa til den svenske landslagskeeperen, og vinneren måtte ut med en drøy tusenlapp.

Hammarby - som ironisk nok har tilnavnet «Bajen» - auksjonerte bort totalt 100 gjenstander.

INNBRINGENDE TRUSE: Hammarby-keeper Rami Shaabans brukte truse ble auksjonert bort for 1300 kroner. Her driter den tidligere Arsenal- og Fredrikstad-keeperen seg ut i en landskamp for Sverige mot Brasil. Foto: MARCELLO POZZETTI/AP/SCANPIX
INNBRINGENDE TRUSE: Hammarby-keeper Rami Shaabans brukte truse ble auksjonert bort for 1300 kroner. Her driter den tidligere Arsenal- og Fredrikstad-keeperen seg ut i en landskamp for Sverige mot Brasil. Foto: MARCELLO POZZETTI/AP/SCANPIX Vis mer

Ifølge Aftonbladet.se kom det inn 35 bud på ei rettetang som har vært brukt av den unge midtbanespilleren Erkan Zengin.

Det fullt fungerende hårstyling-apparatet gikk til slutt for 710 svenske kroner. Omkring halv pris i forhold til ei landslagskeeper-truse, med andre ord.

Kjøpte Shaabans brukte truse for 1300 kr