Kjører folkebankeren

Men har større tro på en annen.

EN INTERESSANT MANN. Lars Anvar Kolle har interessante betraktninger foran V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
EN INTERESSANT MANN. Lars Anvar Kolle har interessante betraktninger foran V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne 38 millioner!

Det er ingen tvil om hvilken kusk som er mest spennende på lørdag.
Lars Anvar Kolle kjører den største favoritten i V75-spillet.
Men han har faktisk mer tro på en annen hest i et annet løp.

Det er alltid interessant med Kolles vurderinger. Han studerer alltid løpene svært grundig på forhånd. Og han følger konstant med og bruker tid på å se løp i repriser.

-Jeg følger da litt med, forsøker han seg beskjedent.
Faktum er at han stort sett er krystallklar på hvordan en startside vil fortone seg. Hvilke hester som er kjappe og hvilke som ikke er det. Og han forsøker også å sette seg litt inn i tankegangen til kuskene han skal kjøre mot.

Kolle har dannet seg bilde av hvordan det kan gå i V75-løpene han skal kjøre på Klosterskogen.

Han innleder V75-omgangen med storfavoritten, seiersgrossisten Odins Kjempe.
-Han har en vinnertype og har vel vunnet tre fjerdedeler av startene sine. Problemet er startsiden. Jeg må forsøke å komme meg foran Torpa Glad, ellers risikerer jeg å måtte kjøre utvendig for ham. Jeg er ganske sikker på at Eld Pål skal ha en rygg.
Odins Kjempe kan fort være en vinner, og jeg tror han er litt lettere i kroppen etter løpet sist, sier Lars Anvar Kolle til Dagbladet.

-Evaporate ble forsøkt med draskylapper sist. Det slo heldig ut, og han vant på en fin måte. Han går med samme utstyr på lørdag. Dette er en bra trippelkandidat. Han kan også vinne, men det må klaffe. Han åpner raskt, og jeg kan nok få teten, om jeg ønsker det. Men det er ikke sikkert det blir taktikken. Jeg tror Evaporate er minst like bra etter ryggløp. Det er noen bra i feltet, og jeg mener kanskje Sizzling kan bli tung mot slutten, sier Kolle om sitt andre oppsitt.

-Min beste sjanse

Selv med Odins Kjempe på hånden lørdag har Kolle enda mer tro på en annen.

-Jeg tror Last Speed Laday er min beste sjanse.
Denne gang klemmer jeg ordentlig til. Jeg vil til tet. Så spørs det hva Buck Brodde gjør. Jeg har en tanke om at kusken slipper føringen. Sist fikk Last Speed Laday et løp innvendig. Jeg leste løpet slik at det ville bli dårlig tempo underveis i det løpet med Kejser K.D. i tet. Og da ble det som det ble. Nå er det sprint og bra spor. Så da får vi kjøre. Blir vi svart opp, har jeg et problem, sier Kolle.

-Querida er en trippelkandidat. Jeg tror det er litt langsøkt at hun skal vinne et V75-løp, mener toppkusken.

Usikker avslutning

Han avslutter med Lalita Sas som har forbedret seg mye for sin svenske trener Bjørn Goop.

-Jeg har sett de fleste løpene hun har gått. Men jeg er likevel litt usikker på hvor jeg har henne. Det er første gang jeg kjører. Jeg får danne meg et bilde av henne i varmingen. Hun har gått fine løp, men jeg er veldig usikker på hvordan denne startsiden blir. Men jeg tror hun kan åpne bra. Hun møtte flere av de gode her i et løp på Bjerke nylig. Og da var hun jo på høyde med dem, avslutter Lars Anvar Kolle.