Kjører folkebankeren

Men har større tro på en annen.

EN INTERESSANT MANN. Lars Anvar Kolle har interessante betraktninger foran V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
EN INTERESSANT MANN. Lars Anvar Kolle har interessante betraktninger foran V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne 38 millioner!

Det er ingen tvil om hvilken kusk som er mest spennende på lørdag.Lars Anvar Kolle kjører den største favoritten i V75-spillet. Men han har faktisk mer tro på en annen hest i et annet løp.

Det er alltid interessant med Kolles vurderinger. Han studerer alltid løpene svært grundig på forhånd. Og han følger konstant med og bruker tid på å se løp i repriser.

-Jeg følger da litt med, forsøker han seg beskjedent.Faktum er at han stort sett er krystallklar på hvordan en startside vil fortone seg. Hvilke hester som er kjappe og hvilke som ikke er det. Og han forsøker også å sette seg litt inn i tankegangen til kuskene han skal kjøre mot.

Kolle har dannet seg bilde av hvordan det kan gå i V75-løpene han skal kjøre på Klosterskogen.

Han innleder V75-omgangen med storfavoritten, seiersgrossisten Odins Kjempe.-Han har en vinnertype og har vel vunnet tre fjerdedeler av startene sine. Problemet er startsiden. Jeg må forsøke å komme meg foran Torpa Glad, ellers risikerer jeg å måtte kjøre utvendig for ham. Jeg er ganske sikker på at Eld Pål skal ha en rygg. Odins Kjempe kan fort være en vinner, og jeg tror han er litt lettere i kroppen etter løpet sist, sier Lars Anvar Kolle til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer