-Kjører for fullt hele veien

Championkusk med svært enkel seiersoppskrift.

EN CHAMPION PÅ JOBB. Det gjelder å lese seg til suksess også for en travkusk. Eirik Høitomt mener han har en solid vinnersjanse og tre outsidere på Bergen Travpark lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
EN CHAMPION PÅ JOBB. Det gjelder å lese seg til suksess også for en travkusk. Eirik Høitomt mener han har en solid vinnersjanse og tre outsidere på Bergen Travpark lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Ny jokerpott er på 24 millioner!

- Jeg kjører for fullt hele veien, og konsentrerer meg om å holde hesten i trav, sier Eirik Høitomt.

Det er seiersoppskriften med Osen Gutten i V75-4 på Bergen Travpark.- Hesten har vært god. Jeg tror også han er god nok til å vinne på lørdag, sier Høitomt til Dagbladet.Hesten galopperte i de to første løpene, men har virket mye mer stabil i de to siste startene.- Jeg tror det skyldes at hesten har fått mer rutine, sier Høitomt.

Forstår bankerspillet

Osen Gutten er et av hovedholdepunktene i spillet. Lørdag formiddag var bare fenomenet Tekno Odin mer markert i V75-1.- Jeg forstår spillerne. Osen Gutten er veldig god.Jeg satser på tet og kommer som sagt til å kjøre for fullt hele veien, sier Høitomt. Han vil ikke gi noe gratis til hestene som starter 20 meter bak.

- Er det årsaken til at du har tatt turen til Bergen?

- Nei, jeg er på jobb. Jeg hadde reist uansett hva slags hester jeg får i oppdrag å kjøre. Og om jeg hadde hatt tre eller fem hester. Dette er jobben min, sier Eirik Høitomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer