Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjører i teten

Mener hesten er i form til det nå.

HEST I TOPPFORM. Nå skal Lars Anvar Kolle forsøke Zevs i tet over mellomdistanse i det første V65-løpet på Bjerke onsdag kveld. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HEST I TOPPFORM. Nå skal Lars Anvar Kolle forsøke Zevs i tet over mellomdistanse i det første V65-løpet på Bjerke onsdag kveld. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Lars Anvar Kolle har en enkel taktikk med favoritten i det første V65-løpet på Bjerke onsdag.

-Jeg håper å lede hele veien.

Formen til Zevs er så bra, at det er verdt å prøve nå. Hvis vi greier å få teten, sitter jeg der i dag, sier Kolle til Dagbladet.
Zevs er egentlig best på en sprint. Men vallaken mestrer også mellomdistanse når toppformen er på plass. Og det er den nå. Sist møtte Zevs eliten på OGP-dagen og hadde bare topphester som Hallsta Lotus, Feseth Lynet og Moe Brage foran seg.
-Han var god da. Og da er det verdt å forsøke seg på å kjøre foran denne gang, mener Kolle.

-Det hadde selvfølgeilig vært en fordel om det hadde vært sprint. Jeg får bare håpe at ingen presser opp farten for mye den første runden. Dette er min beste vinnersjanse i dag, mener Lars Anvar Kolle.

Flere bra

Toppkusken kjører flere bra hester denne onsdagen. Og Kolle trekker først og fremst fram French Destiny.
-Det er en bra hest. Han har hatt litt motflyt i noen løp. Og det har blitt noen galopper. Men han er ikke så usikker som programraden indikerer.
Han kan vinne.
Men det er noen bra hester i feltet. Spesielt har jeg respekt for O.O. Seven V.P. Den hesten er helt klart på rett vei, sier Kolle.
-Zico H. Limburgia er i form. Men nå går han opp en klasse og møter bedre hester. Det kan bli en plass på trippelen, men jeg tror det blir litt for tøft  å gå helt til topps.
Delicious Queen har hatt en liten pause. Jeg ville gjerne hatt et løp i kroppen på henne først. Derfor tror jeg ikke så sterkt på henne i dag. Jeg får kjøre i rygger, så får vi se.
Spikperla vant sist. Men jeg har ikke særlig god tro på henne i dag likevel, sier Lars Anvar Kolle.

Han avslutter løpsdagen med Rock On Line og kan tipse Dagbladets lesere på denne.
-Han gikk ganske fint sist og har fått dårlig uttelling i forhold til hva jeg tror han kan. Jeg mener han er god for 1.18-tallet i dag, avslutter Lars Anvar Kolle.
Det regnestykket er verdt en slant.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media