Kjørt for Arsenal

Målløst på Stamford Bridge.

(Dagbladet.no): Chelsea-Arsenal 0-0. Kveldens kamp var en siste sjanse for Arsenal til å gjøre noe med spenningen i Premier League. Men med 0-0 på Stamford Bridge er det definitivt kjørt.

Chelsea er mestere. For første gang på 50 år.

Manager Jose Mourinho har vært opptatt av å sikre gullet så snart som mulig. Med poendelingen mot Arsenal er det i praksis avgjort.

Arsenal åpnet best i kveld. Etter tre minutter dundret Robert Pires læret i tverrliggeren.

Men utover i første omgang tok Chelsea mer og mer over.

Blant annet hadde Didier Drogba et par feite tilbud. Samme Drogba fikk også en stor sjanse tidlig i andre omgang, men det ble verken mål for Chelsea-spissen eller noen andre på Stamford Bridge.

For Chelsea-fansen var ikke det så veldig nøye. Ligagullet er sikret. Nå kan laget starte forberedelsene til Champions League-semifinalene mot Liverpool.

For Arsenal var poenget viktig i kampen om ligasølv. I den kampen passet det også bra for de røde og hvite fra London at Manchester United tapte mot Everton.

INGEN MÅL: Men poengdeling var nok både Chelseas Didier Drogba og Arsenals Philippe Sanderos brukbart fornøyd med. Foto: AP/Alastair Grant
INGEN MÅL: Men poengdeling var nok både Chelseas Didier Drogba og Arsenals Philippe Sanderos brukbart fornøyd med. Foto: AP/Alastair Grant Vis mer
DUELL:</B> Chelseas Joe Cole og Arsenals Patrick Vieira smeller sammen. Foto: REUTERS/Dylan Martinez