Kjørte av veien og ble påkjørt

- Vi var heldige, sier han, til tross for ti minutters tidstap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter en god start på hans første Rally Catalonia, fikk Andreas Mikkelsen (Ford) store problemer under den tredje fartsprøven i dag.

I en sving hvor Manfred Stohl (Citroën) var en av flere andre som fikk problemer, kjørte 18-åringen i grøfta og ble deretter påkjørt av bilen som fulgte bak.

- Bilen bak gjorde det samme som oss, men da lå vi i veien. Han gikk rundt og landet oppå fronten av min bil! Vi var heldige, for det kunne blitt en stor ulykke, forteller Mikkelsen til sine egne hjemmesider.

- Vi var heldige

I stedet ble eneste konsekvens at rallytalentet tapte 10 minutter, og at han nå ligger på 45. plass, knappe 20 minutter bak ledende Sebastien Loeb (Citroën) etter rallyets første dag.

- Vi var heldige og fikk bilen på veien igjen, sånn at vi kunne fortsette - sjøl om deler av bilfronten ble ødelagt, forteller Mikkelsen.

Petter Solberg (Subaru), som er best av de norske, ligger på sjetteplass, over ett og et halvt minutt bak Loeb.

Solberg punkterte

- Ikke så verst, det fungerte ganske bra. Det var glatt og vanskelig, men det er likt for alle. Vi punkterte to ganger på SS1, men moussen fungerte greit, så det forårsaket ingen store problemer, sa Petter til Subaru-teamets hjemmeside etter SS 2 - da han lå på femteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer