FIKK KJØRT SEG. Dag fikk kjørt seg sist etter en grov sjenering. Og det får konkurrentene på onsdag også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FIKK KJØRT SEG. Dag fikk kjørt seg sist etter en grov sjenering. Og det får konkurrentene på onsdag også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Kjørte i sinne og vant

Tror på ny seier i V65-avslutning.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Jeg ble sinna ja. Det hender, ler Per Ole Midtfjeld.

Han forklarer kjøringen med kaldblodshesten Dag etter en grov sjenering av en konkurrent på Drammen travbane 4. mai. Han fikk virkelig vist hva som bor i Dag.
-Da jeg ble svart opp av samme mann som kjørte oss ned i den første svingen, ble jeg ordentlig fyrt opp, forteller Midtfjeld. Han satte full gass bak hesten som knuste lederen og dundret fra til en suveren triumf.

 Den prestasjonen holder i lange baner til seier i dag også.

-Denne hesten er virkelig bra, og jeg forstår at Dagbladet har ham som banker, sier Midtfjeld.

Ikke noe negativt

Han har snakket med treneren etter det løpet og har fått positive rapporter.

-Jeg har ikke hørt noe negativt. Dag tåler nok det løpet greit.

Dette er en stor vinnersjanse, mener Per Oleg Midtfjeld.

Han melder også om en solid trippelkandidat i onsdagens sjuende løp.
-Fantasy Hall har vært svært flink i år, og har en god sjanse til å ende på trippelen igjen. Han kan også vinne med klaff, forteller den dyktige kusken.

To bra på søndag

Søndag er det Holmenkolldag på Bjerke. Oslo Grand Prix er årets høydepunkt og Midtfjeld starter både Cromwell og Evidence Ås i utslagningsløpene Megaman Cup.

-Begge har en god mulighet til å kvalifisere seg til finalen, forteller Per Oleg Midtfjeld til dagen alle tranventusiaster gleder seg til.