Kjørte ned to (!) ryttere - ble buet ut langs løypa

Selskapet legger seg paddeflate.

DEN FØRSTE SMELLEN: Publikum langs løypa i Flandern rundt fikk med seg denne smellen og buet senere mot de blå Shimano-bilene. FOTO: Skjermdump med tillatelse fra Eurosport Norge
DEN FØRSTE SMELLEN: Publikum langs løypa i Flandern rundt fikk med seg denne smellen og buet senere mot de blå Shimano-bilene. FOTO: Skjermdump med tillatelse fra Eurosport Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Den belgiske sykkelfansen var ikke nådige mot Shimano, som kjører nøytral service for rytterne, under Flandern rundt.

• Les også: Her meier bilen ned syklisten

Årsaken var selvsagt at forskjellige Shimano-biler var involvert i ulykkene til Jesse Sergent og Sébastien Chavanel.

Dette medførte at de blå bilene ble buet ut og ropt mot de passerte godt besøkte Oude Kwarmont.  Shimano: - Vi beklager I etterkant av hendelsene valgte selskapet som leverer nøytral service klokelig å legge seg paddeflate.

- Sjåførene i nøytral service er profesjonelle med mange års erfaring fra sykkelritt. Vi kommer til å undersøke begge tilfellene grundig, og ta grepene som trengs.

- Vi i Shimano beklager på det dypeste de to hendelsene med våre biler under Flandern rundt, heter det i en pressemelding Cycling Weekly har mottatt.

Under kniven Mandag er det tid for å slikke sårene. Jesse Sergent skal under kniven etter at han tok kragebeinet i fallet.Newzealenderen satt først i bruddet for sitt Trek Factory, da han ble påkjørt av Shimano-bilen.

- Slike ting kan skje i et ritt, fordi vi vet hvor tett ryttere og biler ligger på hverandre, sier Trek-sjef Luca Guercilena til cyclingnews.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.