Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kjøttet på begge fingrene er revet opp

Saxo Bank-Sørensen stakk hånda i hjulet.

STYGG SKADE: Chris Anker Sørensen syklet rundt 80 kilometer med store kutt i to fingre. Nå må han operere. Foto: EPA/YORICK JANSENS
STYGG SKADE: Chris Anker Sørensen syklet rundt 80 kilometer med store kutt i to fingre. Nå må han operere. Foto: EPA/YORICK JANSENS Vis mer

(Dagbladet): Alejandro Valverde vant dagens 17. etappe i Tour de France - og for danske Chris Anker Sørensen fra Saxo Bank ble den siste halvdelen av dagen et helvete.

Dansken var uheldig, og satte to fingre inn i hjulet underveis på etappen. De siste 80 kilometerne var hånda og styret på sykkelen dekket av blod. Dette skjedde etter at en avis surret seg i hjulet.

- Det ser dessverre ikke bra ut. Jeg har vært inne og sett på fingrene hans. Kjøttet på begge fingrene er revet opp. Han skal nå til Toulouse og til sykehuset der han skal operere, sier lagsjef Bjarne Riis til B.T. etter etappen.

Ifølge danske presse skal Sørensen transplantere hud fra den friske hånda.

- Jeg vet ikke om han fortsetter rittet. Det er selvsagt trist hvis han må bryte, men vet vet ikke hva som skjer, sier Riis.

- Det er helt vilt at han klarte å kjøre videre med den hånda, sier han.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media