Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kjus avslører suksess­oppskriften: - Det er dritkjedelig, men det funker som f...

Fem av fem mulige.

FOKUS: Lasse Kjus forteller hvordan han klarte mesterstykket å ta fem medaljer på like mange forsøk under VM i 1999. Her er han sammen med Kristina Koznick og Didier Cuche på pallen etter onsdagens legendeløp. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FOKUS: Lasse Kjus forteller hvordan han klarte mesterstykket å ta fem medaljer på like mange forsøk under VM i 1999. Her er han sammen med Kristina Koznick og Didier Cuche på pallen etter onsdagens legendeløp. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

VAIL (Dagbladet): - Hei, Dagbladet. Vil dere ha noe å drikke?

Dagbladet vurderer et lite øyeblikk om det er innafor med en «Bud» da det tross alt har blitt mørkt ute, men slår tanken fra seg.

- Vann? Er dere på jobb eller?

Flyt

Lasse Kjus er tilbake på gamle jaktmarker i Vail. Det var her han i 1999 ble historisk da han tok medaljer i samtlige fem VM-øvelser. Gull i super-G og storslalåm, sølv i utfor, slalåm og kombinasjonen. En bragd ingen har klart verken før eller siden.

- Hvordan husker du mesterskapet?

44-åringen lener seg tilbake i de mildt sagt rustikke omgivelsene på tradisjonsrike Austria Haus og klør seg litt i skjegget som er i ferd med å få samme farge som fjellsidene i Colorado.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?