Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjus beordret til å trene

Lasse Kjus var svært trøtt da han våknet i morges, men sjeftrener Martin Oswald beordret ham til å kjøre treningsomgangen i utfor. Selv ville Kjus'ern helst ville stå over.

- Det er viktig at Lasse kjører den første gjennomkjøringen i utfor. Vi vet ikke hvordan været blir senere i uken, så det kan hende det ikke blir flere gjennomkjøringer enn den første. Dersom det skulle bli slik, og Lasse ikke har kjørt treningsomgangen i dag, vil han ikke få muligheten til å kjøre rennet på lørdag, sa Oswald i dag.

Den første treningsomgangen i utfor skulle gått på formiddagen, men ble utsatt i tre timer på grunn av sterk vind. I steden for utfortrening satte Oswald de norske fartsspesialistene i gang med fritrening, men det sto Lasse Kjus over.

Jørun Li sa at halsproblemene Kjus sliter med ikke har forverret seg det siste døgnet. Han er under konstant oppsyn av legen Ola Rønsen, og Li mener at man helsemessig har full kontroll på Lasse Kjus.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media