Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjus boikotter VG

Lasse Kjus reagerer kraftig på VGs oppslag om hans nye kjæreste. Kjus kaller historien oppspinn og boikotter to av avisas medarbeidere. Norsk Presseforbund forstår Kjus.

En svært forbannet Lasse Kjus kastet ut VGs journalist Roy Freddy Andersen og fotograf Bjørn Delebekk på nattas pressekonferanse i Vail. Hvis de ikke forlot lokalet ville ikke Kjus gi noen intervjuer i resten av VM.

- Jeg fikk en telefon fra Norge i dag som ikke var særlig morsom. På tre sider har VG skrevet at jeg har fått ny kjæreste uten at jeg er blitt kontaktet. Det gjorde meg veldig forbannet, sier Kjus.

- Veldig forbannet

Kjus tror ikke oppstyret vil påvirke innsatsen i utforrennet i morgen.

- Jeg vet ikke hvordan denne saken kommer til å virke inn på meg, men jeg mister i hvert fall ikke lysten til å stå på ski, selv om jeg er veldig forbannet akkurat nå, sier Kjus.

VG hevder at de trykket historien torsdag etter å ha fått den bekreftet fra et annet hold enn Kjus.

- Det blir påstand mot påstand. Men når VG skriver om et kjærlighetsforhold burde de ha snakket med vedkommende, sier Per Edgar Kokkvold i Norsk Presseforbund til Dagbladet :på nettet.

Dårlig håndverk

Kokkvold mener at Kjus må tåle eksponering av sin person som idrettstjerne. Selv om han ikke kan regnes som en offentlig person.

- Men hvis det er som Kjus sier, at dette ikke har rot i virkeligheten, er det dårlig journalistisk håndverk av VG, sier Kokkvold.

Kjus fikk i natt både støtte av de norske gutta på alpinlaget og skipresident Jan Jensen. Alle mener VG har gått over streken.

GULLGUTT:<KUR> Lasse Kjus svever inn til VM-gull i Super-G tirsdag. Nå er han mindre fornøyd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media