Kjus er optimist

KVITFJELL (NTB): Onsdag kjørte han forsiktig ned utforløypa i Kvitfjell med storslalåmstøvler. I går droppet han treningen på grunn av mangel på utstyr og i dag var det dårlig vær. Men Lasse Kjus er ikke bekymret foran morgendagens verdenscup-utfor.

- Jeg kjenner løypa som min egen bukselomme. Ingen grunn til bekymring, forsikret Kjus overfor NTB.

- Jeg skulle gjerne trent utfor, men så lenge vi fikk gjort unna litt storslalåm holder det med tanke på morgendagens renn, fortsatte Kjus som sekunder senere innrømmet motvillig at han følte seg nok litt usikker.

Kjuser'n var i godt humør etter dagens gjennomkjøring. Han gliste og sa kroppen kjentes fin ut, men prøvde samtidig å dempe forventningene. Etter en lang sesong, med sykdom underveis, er reservene snart brukt opp.

- Jeg tar det litt som det kommer, men kjenner at jeg er litt sliten. Men, vi får trå til likevel, rakk Kjus å si før snøballkrigen med samboer Vibeke fikk all oppmerksomheten.

GLEDER SEG:</B> Lasse Kjus var i godt humør etter dagens storslalåm-trening. Utforutstyret er nå på plass og Kjuser'n gledet seg til lørdagens utforrenn i Kvitfjell.