Kjus fornøyd med tredjeplass

Lasse Kjus var ikke fandenivoldsk nok i dagens super-G-renn i Val d'Isere. Det gjorde at han var sjanseløs mot østerrikerne Hermann Maier og Stefan Eberharter, men etter lørdagens utforseier var 3. plassen avrunding av en oppløftende helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det gikk litt for lett for meg. Jeg kjempet ikke nok, og svingene ble litt for runde. Med den innstillingen jeg hadde på start i dag kunne jeg ikke kjørt ett hundredel bedre. Derfor må jeg absolutt si meg fornøyd med tredjeplassen, sa Lasse Kjus til NTB.

Fra startnummer 7 kjørte han inn til ledelse, men det varte ikke mer enn et drøyt minutt. Hermann Maier, som tabbet seg ut i utforrennet lørdag, feide Kjus vekk fra toppen av resultatlisten med en margin på 1,37 sekund da han kom til mål på startnummeret bak nordmannen.

«The Herminator» kjørte i sinne og beviste at lørdagens svake utforinnsats bare var en tilfeldighet, men samtidig viste Kjus at han er tilbake i toppen for fullt. Med seier og tredjeplass i løpet av to dager framstår han faktisk som den mest stabile alpinisten akkurat nå.

Trodde ikke på renn

- På besiktigelsen i dag tidlig lå tåka tjukk som graut over traseen, og jeg var temmelig overbevist om at det ikke ville bli noe renn. Det bidro til at innstillingen min ikke var den rette da starten gikk, sa Kjus, som innrømmet at han hadde følte seg mye tryggere på starten i utforrennet lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer