Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjus og Aamodt kjører ikke NM

- Det er som om du har en bolle, men mangler kremen, sier «altmuligmann» Erik Håker foran helgas alpin-NM på Oppdal. Og «kremen» i dette tilfelle er Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt, som i går ga beskjed om at de ikke orker å delta i NM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Håker og hele Oppdal lei seg for. Da de i forrige uke overtok NM i utfor og super-G fra snøfattige Narvik, var det nettopp med håp om å få Kjus og Aamodt til å kaste glans for Oppdals-bygda. Det har vært mye negative skriverier rundt bygda i forbindelse med Husby-saken - og nå har bygdefolket kastet seg rundt i en ellevill dugnad for å ta NM-utfordringen på sparket. # Audun Grønvold og Andrine Flemmen blir dermed de største trekkplastrene til NM-øvelsene, utfor fredag, FIS-renn i utfor lørdag og super-G kvinner og menn på søndag.

- Det er bare å komme. Vi har fortsatt ledige plasser igjen, sier den gamle storslalåmspesialisten Erik Håker, som faktisk ble skihelt i Norge uten å vinne en eneste OL- eller VM-medalje.