Kjus: Tett, men fornøyd

Lasse Kjus sliter fortsatt med sår hals og tett nese, men kjørte likevel inn til sjetteplass i storslalåmrennet i Kranjska Gora i dag. Han ble best av de norske og var brukbart fornøyd etter 14 dagers treningsavbrekk i forbindelse med juleferien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg lever nok litt på overskuddet etter det lange avbrekket, men i og med at jeg fortsatt ikke er helt frisk kommer jeg nok ikke til å kjøre alle rennene denne uken. Det jeg har bestemt meg for er å kjøre slalåmrennet her i Kranjska Gora i morgen. Deretter får jeg gjøre opp status, sa Lasse Kjus til NTB etter dagens verdenscup.

Kjetil André Aamodt tok sjuendeplassen, mens Harald Christian Strand Nilsen tilslutt ble nummer 19. Det var bare disse tre av nordmennene som fikk kjøre finaleomgangen.

Italieneren Patrick Holzer tok sin andre verdenscupseier, og den første i storslalåm. Han var nær ved å lykkes i Alta Badia like før jul også, men da ble Michael von Grünigen for sterk i andreomgang. I dag var det ingen som kunne true Holzer, som kom fra sjetteplassen etter førsteomgangen og kjørte en imponerende finaleomgang. Han henviste østerrikerne Christian Mayer, Hans Knauss og nykomlingen Benjamin Raich til plassene bak seg på resultatlisten.

Litt slapp

- Jeg er egentlig bra fornøyd med det jeg presterte her, men kjørte litt for slapt i andreomgangen. Da var det lettere enn jeg trodde, og kjøringen min ble for forsiktig, sa Kjus.Han fikk roen over kjøringen sin i andre omgang og var fornøyd med det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer