Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjuser'n får tre renn i Kvitfjell

Lasse Kjus er glad for at det ikke blir fire renn i Kvitfjell. Svein Mundal og arrangørene i Kvitfjell sier tvert nei til å arrangere mer enn ett ekstra utforrenn. - Jeg er ikke så veldig glad i for mange renn på kort tid, sier Lasse Kjus.

I går kom medaljegrossisten hjem til Norge, for første gang etter at han tok to gull og tre sølv i VM-Vail.

Svein Mundal og arrangørene i Kvitfjell har foreløpig fått spørsmål om å arrangere fire renn, etter at konkurransene i Garmisch-Partenkirchen ble avlyst.

- Jeg regner med at vi får en offisiell henvendelse i løpet av dagen. Vi kommer til å si nei til å arrangere mer enn ett ekstra renn, sier Svein Mundal.

Renn fredag

Avgjørelsen betyr at det blir et ekstra utforrenn fredag 5. mars i Kvitfjell.

Utforrennet lørdag 6. mars og super-grennet påfølgende søndag går som planlagt.

- Forholdene i Kvitfjell er ypperlige. Nå håper vi bare at publikum kjenner sin besøkelsestid og møter opp. Vi mener å merke at interessen etter suksessen i Vail er for oppadgående, sier Mundal.

  • Lasse Kjus leder verdenscupen foran Kjetil Aamodt og østerrikeren Hermann Maier. I beste fall kan nordmennene avgjøre den totale verdenscupen i Kvitfjell, før avslutningen i spanske Sierra Nevada.

Smågreier

  • Kjus har ved siden av å imponere i bakkene hatt virkelig flaks i år. Først ble han syk i romjula, og valgte ikke å reise til Alpene for å være med på de planlagte rennene. Rennene ble avlyst.

Også i tyske Garmisch kranglet helsa, og på grunn av værforholdene ble de planlagte rennene avlyst.

- Jeg har hanglet litt, det er noen smågreier. Men jeg kjøres helgas renn i Ofterswang, sa Lasse Kjus i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media