Klæbo har ikke signert landslagsavtalen

Det melder VG.

IKKE SIGNERT: Johannes Høsflot Klæbo og Norges Skiforbund er uenige rundt retningslinjene for bruken av sosiale medier. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IKKE SIGNERT: Johannes Høsflot Klæbo og Norges Skiforbund er uenige rundt retningslinjene for bruken av sosiale medier. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Johannes Høsflot Klæbo har ikke skrevet under på en ny landslagsavtale, skriver VG onsdag ettermiddag.

Det bekrefter 22-åringen overfor avisa.

- Det er pappa som styrer med alt det der, men jeg kan bekrefte at vi ikke har skrevet under på noen kontrakt helt ennå, sier Klæbo.

Tidligere har fristen vært 1. mai, men nå er den utsatt til 10. juni.

Langrennsløperen er uenig med Norges Skiforbund når det kommer til retningslinjer rundt bruken av sosiale medier.

- I det store og det hele er vi enige, men det er som i fjor den grensesettingen på når man er skiløper og ikke, spesielt på sosiale medier. Det går på å få avklart når man skal representere dette, og når man har på seg T-skjorta si, sier langrennssjef Espen Bjervig til VG.

Klæbos far og manager, Haakon Klæbo, har vært i flere møter med Bjervig.

- Vi bruker tid på dette nå for å unngå masse diskusjoner i ettertid. Da bruker vi heller tid på det i forkant. På sosiale medier legger man ut veldig mye selv, og det handler om når man faktisk representerer Skiforbundet og når han skal representere seg selv, fortsetter langrennssjefen.