Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johannes Høsflot Klæbo

Klæbo med exit i semien i Kina-sprint

Italiensk seier.

RØK: Johannes Høsflot Klæbo maktet ikke å kvalifisere seg til finaleheatet under FIS-rennet i sprint i kinesiske Yanan lørdag.


Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
RØK: Johannes Høsflot Klæbo maktet ikke å kvalifisere seg til finaleheatet under FIS-rennet i sprint i kinesiske Yanan lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Johannes Høsflot Klæbo maktet ikke å kvalifisere seg til finaleheatet under FIS-rennet i sprint i kinesiske Yanan lørdag.

21-åringen har gjort nærmest rent bord i langrennssprintene denne sesongen, men i FIS-rennet i Yanan klarte han ikke engang å gå videre fra semifinalen.

I sommerlig temperatur var det italienske Federico Pellegrino som gikk til topps på herresiden. Han vant foran franske Lucas Chanavat og finske Martti Jylhä.

Håvard Solås Taugbøl var eneste norske innslag i finalen, og endte på sjetteplass.

På kvinnesiden endte Tiril Udnes Weng på annenplass, kun slått av Laurien van der Graaf. Amalie Håkonsen Ous endte på tredjeplass, mens Mari Eide måtte nøye seg med femteplass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling