Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klæbo slo løs på reklameplakatene da Iversen klønet det til

- Det er tøft å se det.

Live-published photos and videos via Shootitlive

LAHTI/OSLO (Dagbladet): Emil Iversen klønet det til for seg selv og makker Johannes Høsflot Klæbo da han skulle skifte spor like foran Iivo Niskanen på lagsprinten. Det endte med fall for begge.

I stedet vant Russland foran Italia, mens Norge fikk den sure fjerdeplassen.

Klæbo gjorde seg klar til å ønske Iversen velkommen i målområdet da dramaet skjedde, og 20-åringen snudde i stedet resolutt og slo i reklameplakatene.

- Det er tøft å se det der. Niskanen gikk fort på siste runden sin. Det er tight i sånne dueller og dessverre kom vi dårligst ut av det i dag, men sånn er gamet, sier Klæbo til NRK om at Iversen falt.

- Heldigvis er vi fortsatt unge og har mange teamsprinter foran oss, så vi må bare prøve å snu det. Vi viser for alle som ser på at vi kanskje er de beste løperne. Vi går i front og styrer rennet. Fjerdeplass er maks utur. Sånn er toppidrett, det er brutalt, sier han videre.

Etterpå blir Klæbo bedt om å forklare hvordan han opplevde fallet til Iversen.

MISTET GULLET: Emil Iversen håper ikke Petter Northug så på at han glapp gullet på oppløpet. Video: Lise Rafaelsen / Dagbladet Vis mer

- Jeg ser at Niskanen kommer i stor fart der. Du ser at han kjører over der. Niskanen kjører samtidig. Det er vanskelig å få gjort noe med, det er slik som skjer, sier Klæbo når han får se reprisen.

Iversen har vært inne hos juryen i etterkant av løpet for å forklare seg om sporbyttet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media