Klæbos smell skaper treningsdilemma: - Jeg så ut som en mosjonist

Johannes Høsflot Klæbo vet at han må ofre mye om han skal klare å gjennomføre den samme overgangen som Marit Bjørgen og Petter Northug etter hvert klarte.

FORBEDRINGSPOTENSIAL: Johannes Høsflot Klæbo er allerede best i langrennsverden på mye, men ikke alt. Foto: Bjørn Langsem
FORBEDRINGSPOTENSIAL: Johannes Høsflot Klæbo er allerede best i langrennsverden på mye, men ikke alt. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I langrennsmiljøet har det av mange vært en oppfatning at man må beherske også de lengste og tøffeste distansene for å kalle seg en komplett langrennsløper.

Derfor var det så emosjonelt for den daværende sprintdronninga Marit Bjørgen da hun også begynte å vinne distanserenn og kronet det med VM-gull på tremila i Oberstdorf i 2005.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer