Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Klæbos smell skaper treningsdilemma: - Jeg så ut som en mosjonist

Johannes Høsflot Klæbo vet at han må ofre mye om han skal klare å gjennomføre den samme overgangen som Marit Bjørgen og Petter Northug etter hvert klarte.

FORBEDRINGSPOTENSIAL: Johannes Høsflot Klæbo er allerede best i langrennsverden på mye, men ikke alt. Foto: Bjørn Langsem
FORBEDRINGSPOTENSIAL: Johannes Høsflot Klæbo er allerede best i langrennsverden på mye, men ikke alt. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

(Dagbladet): I langrennsmiljøet har det av mange vært en oppfatning at man må beherske også de lengste og tøffeste distansene for å kalle seg en komplett langrennsløper.

Derfor var det så emosjonelt for den daværende sprintdronninga Marit Bjørgen da hun også begynte å vinne distanserenn og kronet det med VM-gull på tremila i Oberstdorf i 2005.

I VM i Liberec i 2009 vant Petter Northug sin første femmil, da han viste seg som den komplette skiløper. Han var ikke lenger bare spurtkongen, men langrennskongen.

Johannes Høsflot Klæbo ble OL-kongen i Pyeongchang uten å i det hele tatt stille til start på femmila. Han droppet også 15 kilometer fristil. Det er symptomatisk for 21-åringen, som er så moden og dedikert at han allerede nå er en mester i å prioritere hvilke renn han kan og skal vinne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?