Klager Chelsea inn for Premier League

Manchester U har sendt to brev.

(Dagbladet.no): I går sto Manchester United-direktør David Gill fram på MUTV, klubbens egen TV-kanal. Der fortalte han at klubben ikke klarer å spore opp John Obi Mikel.

I dag melder Manchester United selv at de har sendt en klage til Premier League vedrørende Lyn-spilleren.

Her er pressemeldingen fra klubben:

«Manchester United har skrevet til FA Premier League for å bokføre en klage klubben har i denne saken. Vi har bedt Premier League om å sette i gang en formell etterforskning så fort som mulig.

Samtidig forteller United-direktøren at Lyn-spilleren fortsatt er Lyn-spiller.

- Vi avtalte at vi sikrer oss tjenestene til John Obi Mikel i framtida, det handlet avtalen om. Samtidig gjorde vi avtale med John Obi, som skrev under på at han skal til Manchester United senere, sier Gill.

Nå er nigerianeren i London. I går kveld sa han til Dagbladet at han ikke har møtt Chelsea, men at han bare vil spille for londonklubben.

Manchester United forteller de har sendt to brev til Chelsea, uten å få svar.

SKREV UNDER 29. APRIL: Slik så det ut da John Obi Mikel ble presentert som Manchester United-spiller hos Lyn. Nå har spilleren ombestemt seg i London, mens United raser mot Chelsea. Foto: HANS ARNE VEDLOG
SKREV UNDER 29. APRIL: Slik så det ut da John Obi Mikel ble presentert som Manchester United-spiller hos Lyn. Nå har spilleren ombestemt seg i London, mens United raser mot Chelsea. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

- Vi har send kopier av brevene til Premier League. Nå får vi se hva som skjer, sier Gill.