Klagestorm mot TV 2 under EM-kvartfinalen: - Er det dette jeg betaler for?

TV 2 Sumo-sjefen beklager. 

DÅRLIG BILDE: Mange TV 2 Sumo-kunder raser mot kanalen etter lørdagens EM-kvartfinale. Strømmekvaliteten var tidvis svært dårlig. Foto:  EPA / NTB Scanpix
DÅRLIG BILDE: Mange TV 2 Sumo-kunder raser mot kanalen etter lørdagens EM-kvartfinale. Strømmekvaliteten var tidvis svært dårlig. Foto:  EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Er det dette jeg betaler for? Sendingen stoppet etter 10 min. NRK, hjelp, dette kan dere så mye bedre!

Dette skriver én TV 2-sumo-kunde som opplevde elendig strømmekvalitet under storkampen mellom Tyskland og Italia lørdag kveld.

Og han var ikke alene.

Klagestorm på Facebook-siden

En kjapp titt på TV 2 Sumos Facebook-side viser at det var mange som opplevde hakking og dårlige bilder - midt under en av EMs største kamper.

- Hvorfor reklamerer dere for en kamp dere ikke klarer å vise? Blir litt som å invitere folk på middag når kjøleskapet og fryseren er tom....

- Jaggu meg vel anvendte penger dette her, ja. Betale for å se på en svart skjerm er jo moro .

Slik lyder to av de andre meldingene som ligger på Facebook-siden.

- Det er beklagelig

Sumo-sjef, Kristian Bruarøy, forteller at de hadde problemer med et av signalene til strømmetjenesten og at seerne som fikk dette signalet, opplevde problemer.

- De som satt på kanalen som ble frontet på forsiden vår TV 2.no, ble rammet. De som så kampen gjennom TV 2s direktekanaler, hadde ikke det samme problemet, sier Bruarøy til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer