Klaget på løpetrening – ble kastet ut

Hossam Ghaly sutret seg fra Birmingham-overgangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hossam Ghaly ventet bare på arbeidstillatelsen, og var allerede i gang med å trene med nye lagkamerater i Birmingham, etter overgangen fra Tottenham.

Men fredag trakk Birmingham seg plutselig fra avtalen på grunn av det man kalte «fotballfaglige årsaker». Nå forteller manager Steve Bruce hva som virkelig lå bak den avgjørelsen.

– Agenten hans la igjen en melding på telefonsvareren min hvor han sa at Ghaly ikke var fornøyd med standarden på spillerne her. Jeg kunne ikke tro det jeg hørte, og jeg har beholdt meldingen, sier Bruce, ifølge Sky Sports.

Klaget på løpinga

Ghaly fulgte opp med dårlig innstilling på treninga, og havnet på nytt i krangel med manageren – på grunn av løpetreninga han måtte gjennom.

– Da han trente med kondisjonstrener Dan Harris, klaget han om at «Vi gjør ikke ditt, vi gjør ikke datt i Tottenham». Og ja, sterke ord ble brukt og han ble fortalt i klare termer at om han ikke likte det, så kunne han fjerne seg, sier Bruce.

Trakk seg fra avtalen

Birmingham hadde planlagt å bruke tre millioner pund på egypteren, men etter hendelsen på treninga trakk klubben seg fra hele avtalen. Steve Bruce har ikke akkurat mye positivt å si om Ghaly etter dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer