Klaget på løpetrening – ble kastet ut

Hossam Ghaly sutret seg fra Birmingham-overgangen.

(Dagbladet.no): Hossam Ghaly ventet bare på arbeidstillatelsen, og var allerede i gang med å trene med nye lagkamerater i Birmingham, etter overgangen fra Tottenham.

Men fredag trakk Birmingham seg plutselig fra avtalen på grunn av det man kalte «fotballfaglige årsaker». Nå forteller manager Steve Bruce hva som virkelig lå bak den avgjørelsen.

– Agenten hans la igjen en melding på telefonsvareren min hvor han sa at Ghaly ikke var fornøyd med standarden på spillerne her. Jeg kunne ikke tro det jeg hørte, og jeg har beholdt meldingen, sier Bruce, ifølge Sky Sports.

Klaget på løpinga

Ghaly fulgte opp med dårlig innstilling på treninga, og havnet på nytt i krangel med manageren – på grunn av løpetreninga han måtte gjennom.

– Da han trente med kondisjonstrener Dan Harris, klaget han om at «Vi gjør ikke ditt, vi gjør ikke datt i Tottenham». Og ja, sterke ord ble brukt og han ble fortalt i klare termer at om han ikke likte det, så kunne han fjerne seg, sier Bruce.

Trakk seg fra avtalen

Birmingham hadde planlagt å bruke tre millioner pund på egypteren, men etter hendelsen på treninga trakk klubben seg fra hele avtalen. Steve Bruce har ikke akkurat mye positivt å si om Ghaly etter dette.

BRÅKEBØTTE: Hossam Ghaly har vært furten før, her kaster han drakta etter å ha blitt byttet ut i Tottenhams kamp mot Blackburn i mai. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX
BRÅKEBØTTE: Hossam Ghaly har vært furten før, her kaster han drakta etter å ha blitt byttet ut i Tottenhams kamp mot Blackburn i mai. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX Vis mer

– Hossam Ghaly kom fra Tottenhams reservelag, og vi var mer enn villige til å gi ham muligheten til å spille fast og etablere seg. Det vi gjør her var godt nok for en verdensmester (Christophe Dugarry), og det var klubben og spillerne også. Jeg vil ikke ha noen som forstyrrer samholdet og lagånden vi har jobbet så hardt for, sier Bruce.

HISSIG: Steve Bruce er en myndig herre, og lot seg ikke imponere av Hossam Ghalys innsats på trening.