Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klandrer dommerne for tapet

- Alle i Skandinavia er ikke i familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norge sikret seg finalebilett i håndball-EM etter at håndballjentene stakk i fra Frankrike mot slutten av thrilleren.

Og tapet var tungt å svelge for stolte franskmenn.

Skylda fikk de danske dommerne.


- Jeg kjenner dommerne, og det var ikke uventet. De bestemmer seg for hvem som skal vinne og dømmer etter det, freste den franske stjernekeeperen Valerie Nicolas til TV2 etter kampen.

- Jeg har opplevd dette før. De danske dommerne hjalp Norge i dag.

Situasjonen franskmennene nok sikter til oppsto på stillingen 24-24 da franske Tervel ble utvist og Norge fikk straffekast.

Trener Marit Breivik fnyser derimot av den franske kritikken.

- Jeg synes utspillet er useriøst fra Nicolas. Det har ofte vært tyske dommere i våre møter, og Tyskland grenser til Frankrike. Det er en gammeldags holdning om at alle i Skandinavia er i familie, men slik er det altså slettes ikke, avsluttet den finaleklare treneren.

SKYLDTE PÅ DOMMERNE: Den franske keeperen Valerie Nicolas skyldte på dommerne for kveldens semifinale-tap mot Norge. Foto:Scanpix
SKYLDTE PÅ DOMMERNE: Den franske keeperen Valerie Nicolas skyldte på dommerne for kveldens semifinale-tap mot Norge. Foto:Scanpix Vis mer
<B>FNYSER AV DOMMER-KRITIKKEN:</B> - Alle i Skandinavia er faktisk ikke i familie, sier Marit Breivik.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!